Υψηλή διάκριση για την Gizelis Robotics στα φετινά Βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του ΕΕΑ

Υψηλή διάκριση για την Gizelis Robotics στα φετινά Βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του ΕΕΑ
Η Gizelis Robotics απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία «Πρότυπες Εξαγωγές» για τη συνεισφορά της, στην ανάπτυξη κορυφαίων ρομποτικών εφαρμογών και τεχνολογικών λύσεων τεχνητής νοημοσύνης στις εξειδικευμένες  ανάγκες των κλάδων της μεταποίησης και του ευρύτερου παραγωγικού κλάδου.

Μια υψηλή επιβράβευση απέσπασε η Gizelis Robotics στα φετινά Βραβεία «Βιώσιμης–Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», που διοργάνωσαν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ). Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος», την 1η Νοεμβρίου 2021, την οποία τίμησε με την παρουσία της η Προέδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η διοίκηση του ΕΕΑ επιβράβευσε την καινοτομία, την εξωστρεφή και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, τονίζοντας ότι σε αυτές τις βάσεις μπορεί και πρέπει να στηριχθεί η επόμενη μέρα της οικονομίας.

Η Gizelis Robotics απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία «Πρότυπες Εξαγωγές» για τη συνεισφορά της, στην ανάπτυξη κορυφαίων ρομποτικών εφαρμογών και τεχνολογικών λύσεων τεχνητής νοημοσύνης στις εξειδικευμένες  ανάγκες των κλάδων της μεταποίησης και του ευρύτερου παραγωγικού κλάδου, στη νέα εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, των έξυπνων εργοστασίων και της ψηφιοποίησης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το βραβείο απένειμε στον Founder και CEO της εταιρίας κ. Ευάγγελο Γκιζελή ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης.

Όπως τονίστηκε, η Gizelis Robotics είναι σήμερα ο μεγαλύτερος integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας. Η εταιρία παρέχει τόσο μοναδικές όσο και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης  στην Ελληνική βιομηχανία και στις αγορές του εξωτερικού. Η Gizelis Robotics  αναγνωρίστηκε ως μια από τις Τοπ 5 νεοσύστατες ρομποτικές εταιρίες του κόσμου για βιομηχανικές εφαρμογές, ανάμεσα σε 589 επιχειρήσεις. Με την ομάδα των ταλαντούχων μηχανικών στο τμήμα R&D και με τις συνεργασίες με Πανεπιστήμια και φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Gizelis Robotics παράγει πρωτοποριακή -made in Greece- τεχνολογία αιχμής και αναβαθμίζει διαρκώς τις ολοκληρωμένες λύσεις «smart manufacturing» που προσφέρει στην αγορά κάνοντας πράξη τον παραγωγικό μετασχηματισμό, με όρους Industry 4.0. Επίσης, η εταιρία έχει αναπτύξει  το 1ο made in Greece αυτόνομο ελληνικό ρομπότ απολύμανσης Robotsafe™ με τεχνολογία εκνέφωσης και τεχνολογία UV-C. που έχει κατασκευαστεί για εταιρικούς χώρους, εγκαταστάσεις, βιομηχανίες, αποθήκες, εργοστάσια, ξενοδοχεία, κέντρα διανομής, αεροδρόμια και υγειονομικούς χώρους.

Σε δήλωσή του ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Gizelis Robotics, τόνισε: «Η βράβευση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά και την έμπειρη Ομάδα μηχανικών και εξειδικευμένων αυτοματιστών που διαθέτει η Gizelis Robotics και που αναπτύσσει διαρκώς νέα τεχνολογία αιχμής. Στο πρόσωπό μας, βραβεύεται η παραγωγική και καινοτόμα βιομηχανία που διαθέτει η χώρα μας. Είμαστε μια ελληνική εταιρία, πιστεύουμε στα ελληνικά μυαλά και για εμάς η έκφραση «δεν γίνεται», απλά δεν υπάρχει. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η ελληνική βιομηχανία διαθέτει ισχυρό αναπτυξιακό δυναμικό και δυνάμεις που μπορούν να την οδηγήσουν στην καινοτομία και στην εξωστρέφεια. Εμείς, στην Gizelis Robotics , με μεγαλύτερη ορμή και γνώση συνεχίζουμε να παράγουμε πρωτοποριακή -made in Greece- τεχνολογία αιχμής και για την εποχή «beyond the Industry 4.0.».