Ήρθε το πρώτο 24ωρο ΑΤΜ με cupcakes

Ήρθε το πρώτο 24ωρο ΑΤΜ με cupcakes

Ένα μηχάνημα θα προσφέρει όλο το 24ωρο τέσσερα διαφορετικά ήδη cupcakes και άλλες λιχουδιές για όποιον έχει λιγούρες. 

Σκέψη πρώτη: Πόσο θα ήθελα ένα γλυκό τώρα, σκέψη δεύτερη: Όλα τα ζαχαροπλαστεία είναι κλειστά. Αυτή η στιχομυθία δε πρόκειται να επαναληφθεί αφού το πρώτο 24ωρο ΑΤΜ το οποίο θα προσφέρει cupcakes είναι γεγονός.

Μπορεί το ΑΤΜ να μην βρίσκεται και τόσο κοντά μας αλλά αν πετύχει στη Νέα Υόρκη θα ταξιδέψει παντού, έτσι δε λένε;

Μετά το Λος Άτζελες, το Σικάγο, την Ατλάντα και το Ντάλλας οι υπεύθυνοι του φούρνου Sprinkles Cupcakes άνοιξαν πανιά για το Μεγάλο Μήλο. Το μηχάνημα βρίσκεται στο Upper East Side του Μανχάταν, δίπλα ακριβώς από τον φούρνο, με στόχο μετά το κλείσιμο του οι πελάτες να εξυπηρετούνται από το ΑΤΜ.

Έναντι 4,25 δολαρίων ο πελάτης μπορεί να αγοράσει τεσσάρων ειδών cupcakes (red velvet, μπανάνα μαύρη σοκολάτα και κανέλα). Οι ιδιοκτήτες Charles και Candace Nelson έχουν όμως και λιχουδιές για τους τετράποδους φίλους και υποσχέθηκαν πως από τον επόμενο μήνα θα παρέχουν και άλλες λιχουδιές όπως φρεσκοψημένα μπράουνις και μπισκότα.

Το ΑΤΜ λειτουργεί όπως ένα μηχάνημα της τράπεζας, ο πελάτης επιλέγει τι θέλει στην touch screen οθόνη και χρεώνει την κάρτα του. Το μηχάνημα διαθέτει 760 cupcakes και θα ανανεώνεται κάθε φορά που τελειώνουν.

1/6