Είσαι καλός οδηγός; Η Wind και η Hellas Direct σε επιβραβεύουν

Είσαι καλός οδηγός; Η Wind και η Hellas Direct σε επιβραβεύουν

Ένα πρωτοποριακό mobile application από την WIND και την Hellas Direct με πλούσια δώρα αποκλειστικά για συνδρομητές WIND.

Η WIND, σε συνεργασία με την Hellas Direct, αναζητά τους καλύτερους οδηγούς της Ελλάδας μέσα από μια πρωτοποριακή εφαρμογή για smartphones επιβραβεύοντας με πλούσια δώρα όσους αποδεχτούν την πρόκληση στον διαγωνισμό WIND Driving Challenge.

Γιατί, οι καλύτεροι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν GB,  4G smartphones, ετήσια συμβόλαια W και το μεγάλο δώρο, ένα αξέχαστο VIP ταξίδι για τον νικητή και τρεις φίλους του στο Grand Prix της Formula 1 στη Monza, προσφορά της Aegean Airlines.

Ο διαγωνισμός διενεργείται μέσα από την εφαρμογή Hellas Direct app η οποία καταγράφει την οδηγική συμπεριφορά, αξιολογώντας παραμέτρους όπως το ομαλό φρενάρισμα, η επιτάχυνση, οι στροφές, η τήρηση των ορίων ταχύτητας, καθώς και η αποχή από τη χρήση του κινητού κατά την οδήγηση. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται ήδη σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και υπόσχεται να βελτιώσει τις οδηγικές ικανότητες των οδηγών κατά 20% τις πρώτες 3 μέρες!

Η εφαρμογή, είναι δημιούργημα της Cambridge Mobile Telematics, μίας πρωτοπόρου εταιρίας στο χώρο των mobile applications, που ξεκίνησε από το πανεπιστήμιο ΜΙΤ των ΗΠΑ. Η καταγραφή των παραπάνω παραμέτρων, πραγματοποιείται μέσα από τις υπάρχουσες λειτουργίες του τηλεφώνου όπως GPS, αξελερόμετρο & γυροσκόπειο , καταναλώνοντας ελάχιστη μπαταρία. To app διατίθεται για συσκευές Android και iPhone (Google Play & App Store), από την Hellas Direct, αποκλειστικά για συνδρομητές κινητής WIND.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή “Hellas Direct” αλλά και τον διαγωνισμό WIND Driving Challenge στο www.windchallenge.gr