Υστερία για το Game of Thrones. Έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης

Υστερία για το Game of Thrones. Έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προβολή του πρώτου επεισοδίου του 4ου κύκλου της σειράς, καθηλώνοντας δισεκατομμύρια τηλεθεατές από όλο το κόσμο.

Ένα χρόνο περίμεναν οι φανατικοί του Game of Thrones για το νέο επεισόδιο της σειράς που βασίζεται στo βιβλίο του Τζορτζ Μάρτιν, «A Song of Ice and Fire», και δείχνει τη μάχη ανάμεσα στα διαφορετικά βασίλεια για την κατάκτηση του θρόνου.

Η σειρά που έχει χαρακτηριστεί από τον Guardian ως το «μεγαλύτερο δράμα» και η «πιο πολυσυζητημένη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών», καθήλωσε πέρυσι 5.5 εκατ. τηλεθεατές μόνο στις ΗΠΑ στη περσινή πρεμιέρα. Φέτος, όμως, τα νούμερα, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

6.6 εκατ. θεατές παρακολούθησαν την Κυριακή από τους δέκτες του HBO τι συνέβη με την οικογένεια Σταρκ μετά τον Κόκκινο Γάμο, ενώ ο βασιλιάς Τζόφρι ετοιμάζεται να παντρευτεί και η Ντενέρις με έναν δυνατό στρατό και τους δράκους της συνεχίζει το ταξίδι της για τη διεκδίκηση του θρόνου.

Η σειρά έσπασε το ρεκόρ της τηλεοπτικής σειράς The Sopranos (1999–2007), ενώ «φωτιά» πήρε και το Twitter, με το hashtag #GameofThrones να χρησιμοποιήθηκε περισσότερες από 200.000 σε αντίθεση με το θάνατο του Mickey Rooney που έφτασε στα «χέρια» περίπου 190.000 χρηστών.

Λόγω της τεράστιας ζήτησης, μάλιστα, η streaming υπηρεσία του HBO Go «κράσαρε» και εμποδίζοντας έτσι τη μετάδοση του επεισοδίου.

Διαβάστε ακόμα:

Το Game of Thrones σε videogame

Διαφορετικό τέλος στις πιο γνωστές ταινίες της μεγάλης οθόνης

Το «Frozen» είναι η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της Disney