Ισθμός: Κατεδαφίζεται η γέφυρα μετά τη φωτιά σε βυτιοφόρο στην Αθηνών-Κορίνθου

Ισθμός: Κατεδαφίζεται η γέφυρα μετά τη φωτιά σε βυτιοφόρο στην Αθηνών-Κορίνθου
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην νέα εθνική στο ρεύμα προς Αθήνα, από την έξοδο Λουτρακίου εκτρέπεται η κυκλοφορία προς την Κόρινθο

Πυρκαγιά ξέσπασε την Παρασκευή στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού, μετά από ανατροπή βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα.

Η νέα και η παλαιά εθνική οδός έκλεισαν για ώρες με αποτέλεσμα να υπάρξουν ουρές χιλιομέτρων, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, απομακρύνθηκε η άμορφη μάζα σιδερικών που είχαν απομείνει από το βυτιοφόρο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας που υπέστη ζημιά από το υψηλό θερμικό φορτίο.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην νέα εθνική στο ρεύμα προς Αθήνα, από την έξοδο Λουτρακίου εκτρέπεται η κυκλοφορία προς την Κόρινθο. Κλειστή και στα δύο ρεύματα η παλαιά Εθνική Οδός.

Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην Αθηνών-Κορίνθου σήμερα και αύριο

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας λόγω της ανατροπής του βυτιοφόρου που σημειώθηκε χθες το βραδύ στην Αθηνών-Κορίνθου και της πυρκαγιάς που ξέσπασε αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας έως τον κόμβο Μορέα.

Η απαγόρευση ισχύει σήμερα από τις 10:30 έως τις 23:00 και αύριο από τις 05:00 έως τις 17:00.

 

(Πηγή φώτο social media)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: