«Ήταν μια κακιά στιγμή…» – Στον «αέρα» η στήριξη της ΝΔ στον Πατούλη

«Ήταν μια κακιά στιγμή…» – Στον «αέρα» η στήριξη της ΝΔ στον Πατούλη
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη αναζητείται το νέο πρόσωπο που θα λάβει το χρίσμα της ΝΔ για την Περιφέρεια της Αττικής.

Έντονη δυσαρέσκεια έχουν προκαλέσει στη Νέα Δημοκρατία τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη να χορεύει σε εκδήλωση στο Ζάππειο, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη οι καταστροφικές πυρκαγιές.

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», σημειώνουν πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ισχύει η στήριξη στο πρόσωπο του κ. Πατούλη για την περιφέρεια Αττικής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η συμπεριφορά αυτή θεωρείται απαράδεκτη, όπως σημειώνουν κομματικές πηγές, και το μήνυμα που μεταφέρουν είναι πως τα μέλη της ΝΔ δεν μπορούν να βρίσκονται σε αναντιστοιχία με την κοινωνία και να εκ φεύγουν των αρχών της παράταξης…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη αναζητείται το νέο πρόσωπο που θα λάβει το χρίσμα της ΝΔ για την Περιφέρεια της Αττικής και έχουν πέσει στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη στην Αττική στις εκλογές του Οκτωβρίου και το βάρος δίνεται σε στελέχη που προέρχονται από την αυτοδιοίκηση και έχουν επιδείξει έργο σε προηγούμενες θέσεις αιρετών.

Ανάμεσα σε αυτά είναι το νυν υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά και του νυν δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου.

Τι απάντάει ο Γιώργος Πατούλης

Σχολιάζοντας ο περιφερειάρχης Αττικής έκανε λόγο για μια κακιά στιγμή.

«Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη», δήλωσε, εξηγώντας πως προς το τέλος της εκδήλωσης, στο Ζάππειο Μέγαρο, για τις γυναίκες της ομογένειας, λίγο πριν την αποχώρησή του, «κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους».