Janssen Ελλάδος: Με υπευθυνότητα για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνία

Janssen Ελλάδος: Με υπευθυνότητα για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνία
Στη Janssen Ελλάδος θέτουµε την πρόσβαση στην υγεία και την υπεύθυνη επιχειρηµατική δραστηριότητα στην πρώτη γραµµή​.

SPONSORED CONTENT

Στη Janssen, τη φαρµακευτική εταιρεία της Johnson & Johnson, του µεγαλύτερου οµίλου φροντίδας υγείας στον κόσµο, προσβλέπουµε σε ένα µέλλον όπου οι ασθενείς και οι οικογένειές τους θα έχουν µία νέα ελπίδα, για καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή. Η διαχρονικά επιτυχηµένη πορεία της Janssen, οφείλεται στη δέσµευσή της στις βασικές αξίες της, όπως αυτές αποτυπώνονται στο «Πιστεύω», το κείµενο που αποτελεί ηθική και στρατηγική πυξίδα της Johnson & Johnson από το 1943. Το «Πιστεύω» αντανακλά τις αξίες και περιγράφει τις ευθύνες µας, τόσο προς τους ανθρώπους µας και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουµε, όσο και προς την κοινωνία γενικότερα.

Πρόσφατα, στη Janssen Ελλάδος λάβαµε Χρυσό Βραβείο (Gold Award) από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) για τις επιδόσεις της εταιρείας µας στην εφαρµογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Εθνικού ∆είκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index). Επίσης, λάβαµε την τιµητική διάκριση Best Progress Gold Award, ως η εταιρεία µε τη µεγαλύτερη πρόοδο µεταξύ των εταιρειών που βρέθηκαν στο επίπεδο Gold,  καθώς και ειδικό έπαινο για την ιδιαίτερα υψηλή επίδοση στον πυλώνα ‘ΑΓΟΡΑ’, που αφορά στον υψηλό βαθµό πελατοκεντρικής προσέγγισης της Janssen Ελλάδος.

Οι διακρίσεις µας συνάδουν και αποδεικνύουν έµπρακτα την επιτυχηµένη στρατηγική επιλογή της Janssen στην υιοθέτηση της ατζέντας των Ηνωµένων Εθνών, όπως αυτή εκφράζεται από τους Στόχους της Βιώσιµης Ανάπτυξης για το 2030 (Sustainable Development Goals). Συγκεκριµένα εστιάζουµε τις προσπάθειές µας στην επίτευξη των στόχων που συνδέονται άµεσα µε τις δραστηριότητες και προκλήσεις του κλάδου µας, όπως η καλή υγεία και ευηµερία.

ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Υπεύθυνα για τους ασθενείς

Βασικός µας στόχος και στρατηγική µας προτεραιότητα, πάντα µε επίκεντρο τον ασθενή, είναι η υπεύθυνη έρευνα, ανάπτυξη και διάθεση καινοτόµων και ασφαλών φαρµάκων κορυφαίας ποιότητας, που αντιµετωπίζουν σηµαντικές ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες. Τα φαρµακευτικά προϊόντα υψηλής καινοτοµίας της Janssen προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις για την αντιµετώπιση των αναγκών της κοινωνίας, της οικονοµίας και του συστήµατος υγείας. Εργαζόµαστε µε πάθος, υπευθυνότητα και ισχυρή δέσµευση προς τους ασθενείς, για να βελτιώσουµε την απρόσκοπτη και έγκαιρη πρόσβασή τους σε αποτελεσµατικές θεραπείες που σώζουν ζωές και να συµβάλλουµε στην αναβάθµιση των υπηρεσιών υγείας και τη µείωση του κόστους για το Εθνικό Σύστηµα Υγείας. Προκειµένου να διασφαλίσουµε ότι µπορούµε να είµαστε συνεπείς στη δέσµευσή µας προς τους ασθενείς, τους πελάτες και τους επενδυτές που στηρίζονται σε εµάς, συνεργαζόµαστε στενά µε σηµαντικούς φορείς στον τοµέα της υγείας και επενδύουµε στο ταλέντο των ανθρώπων µας.

Υπεύθυνα για τους ανθρώπους µας

​Η µακροχρόνια εταιρική στρατηγική αειφόρου ανάπτυξης της εταιρείας είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε την εξασφάλιση ενός υγιούς και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος για τους ανθρώπους µας. Ως εκ τούτου, πραγµατοποιούµε δράσεις και προγράµµατα που προάγουν την κουλτούρα υγείας και ευεξίας, υποστηρίζουν την επαγγελµατική ανέλιξη και αριστεία, εξασφαλίζουν ένα υγιές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για όλους τους εργαζοµένους της εταιρείας. Παράλληλα, αναγνωρίζουµε και εκτιµούµε την πολύτιµη συµβολή των εργαζοµένων µας στη βιώσιµη και επιτυχηµένη ανάπτυξη της εταιρίας. Γι’ αυτό το λόγο, προσφέρουµε πλήθος σηµαντικών παροχών στους εργαζοµένους και στις οικογένειές τους, ώστε πέρα από την ανταµοιβή για την καλή τους απόδοση, να νιώθουν ότι τους στηρίζουµε και τους ενδυναµώνουµε σε κάθε στάδιο της επαγγελµατικής και οικογενειακής τους ζωής.

«Με προτεραιότητά μας τον ασθενή, ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία και όραμα ένα καλύτερο αύριο για όλους, συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε, ενισχύοντας συνεχώς το κοινωνικά υπεύθυνο αποτύπωμά μας»

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
∆ΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ​JANSSEN ΕΛΛΑ∆ΟΣ