Η Jumbo ανοίγει νέα καταστήματα και αναβαθμίζει τα παλαιά

Η Jumbo ανοίγει νέα καταστήματα και αναβαθμίζει τα παλαιά

Η εταιρεία σημειώνει αύξηση άνω του 10% κατά τους πρώτους δύο μήνες της νέας οικονομικής χρήσης.

Την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της συνεχίζει η εταιρεία λιανικού εμπορίου παιχνιδιών, ειδών μπεμπέ, παιδικού βιβλιοχαρτοπωλείου και συναφών προϊόντων, Jumbo, κατά την παρούσα οικονομική χρήση προχωρώντας στο άνοιγμα έξι νέων, ενώ παράλληλα συνεχίζει την αναβάθμιση των παλαιών.

Όσον αφορά στη νέα οικονομική χρήση (Ιούλιος 2014- Ιούνιος 2015), η Jumbo ξεκίνησε τη λειτουργία ενός νέου ιδιόκτητου καταστήματος στον Ίασμο (9.000 τμ) ενώ καταγράφει θετική ανταπόκριση των καταναλωτών στην επανεκκίνηση του πλήρως ανακαινισμένου καταστήματος στον Πειραιά.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, κατά τους πρώτους δύο μήνες, Ιούλιος και Αύγουστος, της νέας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2014- Ιούνιος 2015), οι πωλήσεις σημειώνουν αύξηση άνω του 10%.

Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό για τη νέα οικονομική χρήση 2014- 2015, ο στόχος που έχει θέσει η διοίκηση είναι η αύξηση των πωλήσεων μεταξύ 4% και 6% για το σύνολο του χρόνου. Η εταιρεία θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της οικονομικής χρήσης 2013/ 2014 στις 25 Σεπτεμβρίου.