Jungheinrich: Επιβραβεύει όλους τους εργαζόμενους παγκοσμίως με μία έκτακτη χρηματική αμοιβή

Jungheinrich: Επιβραβεύει όλους τους εργαζόμενους παγκοσμίως με μία έκτακτη χρηματική αμοιβή
Η έκτακτη αμοιβή για τον κορωνοϊό, θα δοθεί σε όλους τους εργαζόμενους οι οποίοι εντάχθηκαν στην εταιρεία πριν από την 1η Ιουλίου 2020, με εξαίρεση τα ανώτατα και ανώτερα στελέχη.

Η Jungheinrich AG αποφάσισε να επιβραβεύσει τους ανθρώπους της, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα στην εταιρεία, τους πελάτες και τους συνεργάτες της, κάθ’ ολη τη διάρκεια της κρίσης που βιώνουμε, καταβάλλοντας μία έκτακτη χρηματική αμοιβή (bonus), για τη σημαντική τους συνεισφορά.

Η έκτακτη αμοιβή για τον κορωνοϊό, θα δοθεί σε όλους τους εργαζόμενους οι οποίοι εντάχθηκαν στην εταιρεία πριν από την 1η Ιουλίου 2020, με εξαίρεση τα ανώτατα και ανώτερα στελέχη. Η καταβολή θα πραγματοποιηθεί εντός του Δεκεμβρίου και το ποσό ανά εργαζόμενο θα κυμαίνεται μεταξύ 500 και 1.000 ευρώ παγκοσμίως, κάτι το οποίο εξαρτάται από την αγοραστική δύναμη της αντίστοιχης χώρας. Συνολικά, ο Όμιλος, ως ένδειξη αναγνώρισης θα παρέχει το ποσό των 13,5 εκατομμυρίων ευρώ.

«Η πανδημία του κορωνοϊού είναι η μεγαλύτερη υγειονομική και οικονομική κρίση που βιώσαμε μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι άνθρωποί μας, με την απαράμιλλη δέσμευσή τους, διασφάλισαν την επιβίωση της εταιρείας μέχρι και σήμερα. Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Εποπτικό Συμβούλιο και Οι Οικογένειες των Μετόχων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συναδέλφους μας», δηλώνει ο Dr. Lars Brzoska, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Jungheinrich AG. «Με αυτό το εφάπαξ bonus, θέλουμε να αναγνωρίσουμε τη δέσμευση των ανθρώπων μας με την εταιρεία και να τους αποδώσουμε φόρο τιμής για το επιπλέον βάρος που ανέλαβαν και έβγαλαν εις πέρας. Είμαστε περήφανοι για την εξαιρετική ομάδα μας. Έχοντας αυτήν την ομάδα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις επικείμενες προκλήσεις».

Πυλώνας αντιμετώπισης της κρίσης του κορωνoϊού- ο στρατηγικός σχεδιασμός και η δυνατή ομάδα.

Η Jungheinrich Hellas φέτος κλείνει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική αγορά και παρά τις απρόβλεπτες δυσκολίες των τελευταίων μηνών, κατάφερε να είναι δίπλα στους πελάτες και συνεργάτες της, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των ανθρώπων της. Η προσπάθεια της εταιρείας επισφραγίστηκε λαμβάνοντας την πιστοποίηση συμμόρφωσης σύμφωνα με το νέο Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης επάρκειας μέτρων αποφυγής μετάδοσης COVID-19,  DEKRA Standard Trusted Facility. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση, μετά από απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης & διεξοδικό έλεγχο, διασφαλίζει την επάρκεια μέτρων αποφυγής μετάδοσης COVID-19 και τεκμηριώνει τη δέσμευση της Jungheinrich Hellas στην Υγεία & Ασφάλεια των εργαζομένων, πελατών και προμηθευτών της.

«H Jungheinrich Hellas είναι μια ανθρωποκεντρική εταιρεία που δείχνει υπευθυνότητα απέναντι στους ανθρώπους της μέσω του αμοιβαίου σεβασμού και του ομαδικού πνεύματος, παρέχοντας παράλληλα ασφαλείς συνθήκες εργασίας. Οι σύγχρονες εργασιακές συνθήκες αποτελούν σημαντικές προκλήσεις για τη διοίκηση των ανθρώπινων πόρων. H Jungheinrich στηρίζει τη δια βίου μάθηση και την παροχή σημαντικών κινήτρων που αποσκοπούν στην εξέλιξη των ανθρώπων της και τελικά στη συμβολή τους στην επιτυχία της εταιρείας. Είναι πολύ σημαντικό οι αξίες της εταιρείας και η κουλτούρα της να είναι μέρος της καθημερινότητας όλων των εργαζομένων. Η Jungheinrich βρίσκεται εδώ που είναι σήμερα, βγαίνοντας σχεδόν αλώβητη από μια υγειονομική, κοινωνική και οικονομική κρίση που ακόμη συνεχίζεται, χάρη στους ανθρώπους της. Νιώθουμε πολύ δικαιωμένοι που επενδύσαμε όλα αυτά τα χρόνια στον πυρήνα της εταιρείας μας, δηλαδή στους ανθρώπους μας, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι, αποδεικνύεται περίτρανα ότι η ομαδική δουλειά αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας.» Δήλωσε η Έλενα Καλλονά, Γενική Διευθύντρια της Jungheinrich Hellas ΕΠΕ.