Κ. Μητσοτάκης: Εφόσον ο κ. Τσίπρας ηττηθεί στις Ευρωεκλογές πρέπει να παραιτηθεί

Κ. Μητσοτάκης: Εφόσον ο κ. Τσίπρας ηττηθεί στις Ευρωεκλογές πρέπει να παραιτηθεί
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει από το βήμα στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο πρόεδρος της ΝΔ ανεφέρθηκε στη 13η σύνταξη και στην ασφάλεια.

«Το μήνυμα για ισχυρή πολιτική αλλαγή που λαμβάνω σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας» θα είναι μια ευρεία νίκη, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου. Εφόσον ο κ. Τσίπρας ηττηθεί στις ευρωεκλογές πρέπει να παραιτηθεί και να πάει η χώρα σε εκλογές σε 4 εβδομάδες, πρόσθεσε.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «Δε δίνει 13η σύνταξη ο κ. Τσίπρας, δίνει ένα επίδομα με ξεδιάντροπο τρόπο. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό αν δεν αναπτυχθεί η οικονομία. Θέλω να αυξήσω το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα», τόνισε απαντώντας σε ερωτήσεις στην διακαναλική συνέντευξη Τύπου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία, προθέτοντας ότι «πρώτη προτεραιότητα είναι για τη ΝΔ η ασφάλεια σε όλη τη χώρα. Προανήγγειλε προμήθεια νέων περιπολικών μέσα σε ένα έτος και αλεξίσφαιρων γιλέκων για τους αστυνομικούς εντός εξαμήνου. Αυτοί που τα σπανέ, είπε, στο κέντρο της Αθήνας γνωρίζουν ότι η ΝΔ έχει τη βούληση να σταματήσουν.