ΚΑΥΚΑΣ: Διακρίθηκε στα Best Workplaces 2016

ΚΑΥΚΑΣ: Διακρίθηκε στα Best Workplaces 2016

Η εταιρεία ξεχώρισε στην αξιολόγηση του καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα για το 2016.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ΚΑΥΚΑΣ ξεχώρισε στην πρώτη δεκάδα της τελικής λίστας των εταιρειών, στα πλαίσια της έρευνας Best Workplaces που διεξήγαγε το Great Place to Work® Institute Hellas, για την αξιολόγηση του καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα για το 2016.

Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ βρίσκεται στη δεκάδα των «μεγάλων» εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για το 2016, αποδεικνύοντας ότι οι εργαζόμενοί της αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιό της, αφού η συγκεκριμένη διάκριση προέκυψε βάσει της δικής τους ψηφοφορίας. Με τη βράβευση αυτή, επιβεβαιώνεται ότι η ΚΑΥΚΑΣ αναπτύσσει σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων της, οι οποίες βασίζονται στο σεβασμό, την ανοικτή αμφίδρομη επικοινωνία, την κατανόηση, τη συνέπεια και την ειλικρίνεια.

Η ΚΑΥΚΑΣ στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη των εργαζομένων της και προσπαθεί να συμβάλλει στην ενδυνάμωση των δεξιοτήτων και ταλέντων τους, ακολουθώντας μια εξατομικευμένη προσέγγιση βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε εργαζομένου, απελευθερώνοντας τη δυναμική του και ενισχύοντας τη χαρά της συμμετοχής και της δημιουργίας, παράγοντας ταυτόχρονα οφέλη για ολόκληρο τον οργανισμό. Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τα οποία λειτουργούν μέσω του Kafkas Institute of Training & Development, καθώς και των συνεχών εξωτερικών εκπαιδεύσεων στον τομέα ενδιαφέροντος του κάθε ανθρώπου της, η εταιρεία ανοίγει ορίζοντες για εξέλιξη και ανάπτυξη για κάθε θέση απασχόλησης. Παράλληλα, μέσω των προγραμμάτων πρόσθετων παροχών της εταιρείας, δημιουργούνται επιπλέον οφέλη για τους ανθρώπους της, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν το θεμέλιο λίθο για την εξέλιξη και την πορεία της.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη διάκριση, ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της ΚΑΥΚΑΣ, Γιάννης Αρκαδινός δήλωσε: «Εδώ και 40 χρόνια, η επένδυση στον άνθρωπο και στην καινοτομία αποτελούν κινητήριες δυνάμεις για την ανάπτυξη της ΚΑΥΚΑΣ. Σταθερό μέλημά μας είναι να ενδυναμώνουμε τις ικανότητες των ανθρώπων μας και τη θέληση τους να αποτελούν μέρος της ανοδικής μας πορείας. Στην ΚΑΥΚΑΣ είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας και η βράβευση αυτή για τρίτη συνεχή χρονιά, αποτελεί ένα ακόμα έναυσμα να συνεχίσουμε δυναμικά, εστιάζοντας πάντα στο ανθρώπινο κεφάλαιο μας και στις εταιρικές μας αξίες, δηλαδή το πάθος για συνεχή βελτίωση, την ανάληψη πρωτοβουλιών, την ταχύτητα και την ευελιξία και – πάνω απ’ όλα – την ομαδικότητα.»