ΚΑΥΚΑΣ: Επενδύει 2 εκατ. ευρώ σε τρία νέα καταστήματα

ΚΑΥΚΑΣ: Επενδύει 2 εκατ. ευρώ σε τρία νέα καταστήματα

Η εταιρεία επεκτείνει το δίκτυο των καταστημάτων της σε Μύκονο, Ζάκυνθο και Οινόφυτα.

Στην επέκταση του δικτύου της με τρία νέα καταστήματα σε Μύκονο, Ζάκυνθο και Οινόφυτα, προχώρησε η B. ΚΑΥΚΑΣ AE, εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και ενεργειακών λύσεων, με 56 ιδιόκτητα καταστήματα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ύψος της επένδυσης για τα τρία νέα καταστήματα προσεγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ, μέσω αυτής, θα δημιουργηθούν 20 νέες θέσεις εργασίας.

Βασικά στοιχεία στο σχεδιασμό των τριών νέων καταστημάτων θα είναι η λειτουργικότητα και η υψηλή αισθητική για την ικανοποίηση των σύγχρονων και ιδιαίτερων αναγκών, την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών.

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο η Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ ανήκει στις κορυφαίες σε πωλήσεις ελληνικές εταιρείες στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων και βιομηχανίας. Με βάση τη νέα στρατηγική της και μέσα από το σύγχρονο δίκτυο των 56 καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, τα δύο Κατασκευαστικά Τμήματα Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων & Βιομηχανίας και το Τμήμα Διαχείρισης Έργων, η Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα νέων καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους B2B πελάτες.

Η εταιρεία έκλεισε το 2016 με μια άνοδο του κύκλου εργασιών της τάξης του 11% – 12%, ξεπερνώντας τα 122 εκατ. ενώ πραγματοποίησε επενδύσεις ύψους 4,5 εκατ. και πλέον ευρώ σε νέα καταστήματα και νέο κεντρικό αποθηκευτικό χώρο αλλά και σε ανακαινίσεις, αυξάνοντας παράλληλα το ανθρώπινο δυναμικό μας κατά 100 άτομα.