Κακοκαιρία Daniel: Εικόνες αποκάλυψης σε Καρδίτσα και Πήλιο

Κακοκαιρία Daniel: Εικόνες αποκάλυψης σε Καρδίτσα και Πήλιο
Οχήματα παρκαρισμένα σε πλυμμηρισμένο δρόμο στον Βόλο, ύστερα από την πρώτη μέρα της κακοκαιρίας DANIEL, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023. Το πρόβλημα επιτείνεται στην πόλη του Βόλου, κυρίως στο κέντρο, όπου από την συνεχόμενη καταιγίδα της κακοκαιρίας DANIEL για δεύτερη μέρα, έχουν πλημμυρίσει όλοι οι δρόμοι και έχουν ακινητοποιηθεί εκατοντάδες αυτοκίνητα στις λεωφόρους Λαμπράκη, Δημητριάδος, Ιάσονος, Αργοναυτών, Λαρίσης και Αθηνών και οι κάθετοι δρόμοι κατεβάζουν από τα ορεινά, λόγω τεράστιες ποσότητες βρόχινου νερού που δεν μπορεί να απορροφήσει το δίκτυο αποχέτευσης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στον Παλαμά και Μεταμόρφωση Καρδίτσας άνθρωποι αναγκάστηκαν να ανέβουν στις στέγες των σπιτιών τους.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τη Μαγνησία και την Καρδίτσα, όπου οι βροχοπτώσεις και τα πλημμυρικά φαινόμενα που έφερε η κακοκαιρία Daniel έχουν αναγκάσει ανθρώπους να ανεβαίνουν πάνω στις στέγες των σπιτιών τους ή σε άλλα υπερυψωμένα σημεία, προκειμένου να σωθούν.

Σοβαρά είναι τα προβλήματα, συγκεκριμένα στον Παλαμά και στην Μεταμόρφωση Καρδίτσας, όπου σπίτια έχουν καλυφθεί εξ ολοκλήρου από το νερό, ενώ συνεχείς είναι οι εκκλήσεις να απομακρυνθούν οι κάτοικοι από υπόγεια και ισόγεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Ανάλογες εικόνες και στο Μουζάκι Καρδίτσας:

Δραματική παραμένει η κατάσταση και στη Μαγνησία. Το πρωί της Πέμπτης κατέρρευσε η γέφυρα του Βρύχωνα στα Κάτω Λεχώνια του Βόλου αποκόπτοντας κάθε εναλλακτική διαδρομή προς το Νότιο Πήλιο.

Στη Ζαγορά Πηλίου βίντεο καταγράφει τα ορμητικά νερά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: