Καλύτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα της Time Inc

Καλύτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα της Time Inc

H Time αναμένει ότι τα έσοδα της για το 2014 θα διαμορφωθούν στα 3,3 – 3,7 δισ. δολάρια. 

Υψηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα καθαρά αποτελέσματα της Time Inc., της εταιρείας εκδοτικών δραστηριοτήτων που διαχωρίστηκε από την Time Warner Inc, στο β΄ τρίμηνο. Ουσιαστικά πρόκειται για πρώτα τριμηνιαία αποτελέσματα της εταιρείας από όταν διαχωρίστηκε από την Time Warner τον Ιούνιο.

«Είχαμε ένα ισχυρό β΄ τρίμηνο, κάνουμε πραγματική πρόοδο και είμαστε αποτελεσματικοί», αναφέρει σε ανακοίνωση Τύπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Joe Ripp. «Ωστόσο, αντιμετωπίζουμε ακόμη δομικές αλλαγές, και είμαστε στην αρχή της αλλαγής».

Για το σύνολο της χρήσης, η Time αναμένει ότι τα έσοδα θα διαμορφωθούν στα 3,3-3,7 δισ. δολάρια, με τους αναλυτές της Thomson Reuters να κάνουν λόγο για 3,35 δισ. δολάρια.

Συνολικά, η Time στη διάρκεια της περιόδου ανακοίνωσε ζημιές 32 εκατ. δολαρίων ή 30 σεντς ανά μετοχή έναντι των κερδών 75 εκατ. δολαρίων ή 69 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

Εάν αφαιρεθούν οι έκτακτες χρεώσεις, τα προσαρμοσμένα κέρδη διαμορφώνονται στα 30 σεντς ανά μετοχή έναντι των 70 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

Αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα της Thomson Reuters, είχαν προβλέψει κέρδη 16 σεντς ανά μετοχή.
Τα έσοδα για την περίοδο υποχώρησαν 1,6% στα 820 εκατ. δολάρια, οριακά χαμηλότερα των 821 εκατ. δολαρίων που ανέμεναν οι αναλυτές.