Καμίνης: Δεν είμαι εγώ ο λόγος της αποχώρησης Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ

Καμίνης: Δεν είμαι εγώ ο λόγος της αποχώρησης Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, στη σημερινή συνεδρίαση του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων για το Προσφυγικό, Πέμπτη 4 Απριλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις που έφερε η κόντρα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ με την Φώφη Γεννηματά.

Τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από την παράταξη, σχολίασε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας, Γιώργος Καμίνης.

«Δεν νομίζω ότι είμαι εγώ ο λόγος αποχώρησης», είπε ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων είπε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Σε ό,τι φορά την τοποθέτησή του ως επικεφαλής στο Επικρατείας και στην αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από την παράταξη, δήλωσε ότι «η κ. Γεννηματά έκανε επιλογή κοιτάζοντας προς το μέλλον, προς εκείνους τους ψηφοφόρους που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο”, ενώ “στον κ. Βενιζέλο ετέθη μια γκάμα επιλογών».

“Η κ. Γεννηματά προσέφερε επιλογές. Ούτε στοχοποιήθηκε, ούτε εκδιώχθηκε κανείς”, συμπλήρωσε.

Σχετικά με τα ποσοστά που είχε λάβει η υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, σημείωσε ότι, «οι ψηφοφόροι ήρθαν γιατί άνοιξε ολόκληρη διαδικασία γιατί υπήρχαν κάτι υποψηφιότητες. Ήρθαν 212.000 άνθρωποι και ψήφισαν επειδή έγινε ένα μεγάλο άνοιγμα τότε. Άνοιξε μια διαδικασία στην οποία συμμετείχα και εγώ και άλλοι».

«Εκτίθεμαι στη λαϊκή ψήφο. Δε διστάζω να εκτεθώ. Το έκανα σα Δήμαρχος, το έκανα σαν ευρωβουλευτής», υπογράμμισε ο Γιώργος Καμίνης και θέτοντας τους στόχους για το άμεσο μέλλον, είπε πως «έχουμε μπροστά μας μια μάχη», κρίνοντας πως είναι «μονόδρομος να προχωρήσουμε ενωμένοι».