Καμμένος: Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι με την «πρόταση ανταλλαγής» Ερντογάν

Καμμένος: Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι με την «πρόταση ανταλλαγής» Ερντογάν
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πανος Καμμένος μιλάει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Αθώο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, για την υπόθεση της δημόσιας προτροπής μετά από ομιλία του στη ΔΕΘ προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν τον πρώην δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα, τον Σεπτέμβριο του 2013. Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL

«Η Ελλάδα επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση που είναι προς όφελος των λαών μας».

«Η Ελλάδα επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση που είναι προς όφελος των λαών μας» γράφει αναφερόμενος στην Τουρκία, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο λογαριασμό του στο twitter.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Καμμένου στο twitter έχει ως εξής:

«Όταν μίλησα για ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών δέχτηκα ακόμη μια φορά επίθεση, χλευασμό δυστυχώς επιβεβαιώνομαι με την “πρόταση ανταλλαγής”. Η Ελλάδα επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση που είναι προς όφελος των Λαών μας, η άμεση απελευθέρωση των ομήρων η λύση».

«Η Ελλάδα είναι χώρα ειρήνης»

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Φώτης Κουβέλης δήλωσε πως «η Ελλάδα είναι χώρα ειρήνης και θέλει η ειρήνη να προάγεται στην περιοχή», ενώ συμπλήρωσε πως η χώρα μας «ταυτόχρονα ξέρει και μπορεί με επάρκεια και με ικανή αποτρεπτική δύναμη να προστατεύσει τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της».

Πάντως εμφανίζεται καθησυχαστικός λέγοντας πως η ‘Αγκυρα με τα σημερινά δεδομένα δεν δείχνει να επιλέγει τη δημιουργία «θερμού επεισοδίου».