Καμμένος: Εντιμότατη η συνεργασία με τον Τσίπρα

Καμμένος: Εντιμότατη η συνεργασία με τον Τσίπρα

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε πως η κυβέρνηση Τσίπρα δοκίμασε τα πάντα, όμως «δεν υπάρχει διάθεση από κανέναν να βοηθήσει σε έναν άλλο δρόμο».

Έναν απολογισμό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς και της συνεργασίας του με τον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Σε συνέντευξή του το πρωί της Πέμπτης χαρακτήρισε «εντιμότατη» τη συνεργασία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση και τα αποτελέσματά της, σημείωσε:

«Δοκιμάσαμε τα πάντα. Δοκιμάσαμε να πούμε όχι, να σηκωθούμε από το τραπέζι, να πάμε σε δημοψήφισμα. Δοκιμάσαμε φίλους και εταίρους και είδαμε ότι δεν υπάρχει διάθεση από κανέναν να βοηθήσει σε έναν άλλο δρόμο» και προσέθεσε: «Τώρα που κάηκε η πατρίδα δεν υπάρχει λόγος να φωνάξουμε: «φωτιά φωτιά». Εμείς φωνάξαμε όταν άρχισε η πυρκαγιά. Πλέον πρέπει όλοι να εργαστούμε σκληρά για να έρθει η ελπίδα».

Σε ό,τι αφορά στις επικείμενες εκλογές, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως καλώς θα είναι σύντομες, αφού η χώρα δεν αντέχει κάτι διαφορετικό. «Ήρθε η ώρα να ενωθούμε οι Έλληνες και όλοι μαζί να προχωρήσουμε στο αύριο. Αυτό επιδιώκει και η απελθούσα κυβέρνηση», προσέθεσε ο κ. Καμμένος.