Καμμένος: Ψήφος εμπιστοσύνης στο αύριο ή ασυλίας στο χθες

Καμμένος: Ψήφος εμπιστοσύνης στο αύριο ή ασυλίας στο χθες
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα για τις Βουλευτικές Εκλογές 2015 στο 72 εκλογικό τμήμα Λαρανίου του δήμου Γόρτυνας, στο Ηράκλειο, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015. Ο κ. Καμμένος προσήλθε στην κάλπη αφού πρώτα εκκλησιάστηκε ενώ μετά συνομίλησε με τους εκλογικούς αντιπροσώπους για την ομαλότητα της διαδικασίας. Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από τις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία. Οι κάλπες κλείνουν στις 7 το απόγευμα, ενώ πρώτη ασφαλή εκτίμηση του αποτελέσματος θα έχουμε λίγο μετά τις 9 καθώς τότε υπολογίζεται ότι θα έχει καταμετρηθεί το 10% των ψήφων της επικράτειας.. ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα για τις Βουλευτικές Εκλογές 2015. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Οι σημερινές εκλογές έχουν ένα μήνυμα που πρέπει ο ελληνικός λαός να στείλει. Να αποφασίσει αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο ή ψήφο ασυλίας στο χθες», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα στo 72ο Εκλογικό Τμήμα (Δημοτικό Σχολείο Λαρανίου) του Δήμου Γόρτυνας του νομού Ηρακλείου.

«Εδώ στη λεβεντογέννα Κρήτη από την πατρίδα του Ελευθέριου Βενιζέλου, θέλω να στείλω ένα μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας. Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι διχόνοια αλλά ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας μας προς τα έξω η διαφθορά. Ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά και το βράδυ να έχουμε κυβέρνηση», προσέθεσε.