Καντώρος: Η Interamerican αντιμετωπίζει σφαιρικά το θέμα των φυσικών καταστροφών

Καντώρος: Η Interamerican αντιμετωπίζει σφαιρικά το θέμα των φυσικών καταστροφών
«Η αποστολή της Interamerican είναι να βοηθά τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα. Αντιμετωπίζουμε σφαιρικά το θέμα των φυσικών καταστροφών, προσφέροντας ασφαλιστικές λύσεις που καλύπτουν την περιουσία ιδιωτών και επιχειρήσεων από φυσικά φαινόμενα».

«Μόνο πέρυσι το ύψος των αποζημιώσεων που δόθηκε στους ασφαλισμένους της Ιnteramerican που επλήγησαν από την κακοκαιρία Ντάνιελ ξεπέρασε τα 70 εκατ., ενώ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και στη διαδικασία άμεσης αποζημίωσης των ασφαλισμένων μας, καθώς στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην όσο το δυνατόν πιο άμεση ανάκαμψή τους».

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο CEO του Ομίλου Interamerican Ιωάννης Καντώρος μιλώντας στις εργασίες της, πρόσφατης, ετήσιας συνάντησης ασφαλιστών και αντασφαλιστών, που διοργανώθηκε για 24η χρονιά από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, στην Ύδρα.

Όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, στο πλαίσιο των συζητήσεων ο κ. Καντώρος ανέφερε: «Η αποστολή της Interamerican είναι να βοηθά τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα. Αντιμετωπίζουμε σφαιρικά το θέμα των φυσικών καταστροφών, προσφέροντας ασφαλιστικές λύσεις που καλύπτουν την περιουσία ιδιωτών και επιχειρήσεων από φυσικά φαινόμενα. Συγκεκριμένα, μόνο πέρσι το ύψος των αποζημιώσεων που δόθηκε στους ασφαλισμένους της Ιnteramerican που επλήγησαν από την κακοκαιρία Ντάνιελ ξεπέρασε τα 70 εκατ., ενώ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και στη διαδικασία άμεσης αποζημίωσης (fast track) των ασφαλισμένων μας, καθώς στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην όσο το δυνατόν πιο άμεση ανάκαμψή τους. Παράλληλα, για την προετοιμασία, ενημέρωση και αποτελεσματική διαχείριση των ακραίων καιρικών φαινομένων, έχουμε προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες, όπως με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και με την ανάπτυξη της εφαρμογής ROADS, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους μας να ενημερώνονται για τις προβλεπόμενες καιρικές συνθήκες σε όλο το ελληνικό οδικό δίκτυο για τις επόμενες 72 ώρες.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: