Καψής: «Ανοίξτε το Ραδιομέγαρο»

Καψής: «Ανοίξτε το Ραδιομέγαρο»

Έκκληση από τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης – Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 577 για τον μεταβατικό φορέα.

Ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής απηύθυνε έκκληση να ανοίξει και πάλι το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να μπορέσουν να προσληφθούν και τα υπόλοιπα 1.400 άτομα, τα ονόματα των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα. «Αν θεωρούν αυτοί οι 100 άνθρωποι ότι έχουν το δικαίωμα να εμποδίζουν 1.800 συναδέλφους τους που έκαναν αίτηση και άλλους εκτός ΕΡΤ, να προσληφθούν κάνουν λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Mega.

Σύμφωνα με τον κ. Καψή είναι υπόθεση ημερών να εκπέμψει ενημερωτικό πρόγραμμα ο μεταβατικός φορέας, μετά από την ανακοίνωση των ονομάτων των 577 ατόμων που είχαν υποβάλει αίτηση και συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια.

Την Τρίτη το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε τα ονόματα των 577 ατόμων που είχαν υποβάλει αίτηση για να εργαστούν στον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης και συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια .

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στη σχετική της ανακοίνωση επισημαίνει ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν συνιστά πρόσληψη των επιτυχόντων καθώς απαιτείται η επιβεβαίωση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στις αιτήσεις συμμετοχής τους με την προσκόμιση και τον έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών.