Κάρολος Παπούλιας: «Η κρίση δεν θα μας νικήσει»

Κάρολος Παπούλιας: «Η κρίση δεν θα μας νικήσει»

Μήνυμα αλληλεγγύης, ενότητας και ελπίδας έστειλε από τη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια πραγματοποιήθηκε σήμερα η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Βέβαιος ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση, με ενότητα και αλληλεγγύη, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης και υπογράμμισε πως το μήνυμα της ήταν πως «όλοι είμαστε πολύ δυνατοί και είμαστε εδώ για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε απειλή».

«Εύχομαι με ενότητα, αλληλεγγύη και αγάπη ο ένας στον άλλο να ξετυλίξουμε τις αρετές εκείνες που ξετύλιξαν εκείνοι που σκοτώθηκαν στα αλβανικά βουνά. Θα ξεπεράσουμε την κρίση, δε θα μας νικήσει. Υποφέρουμε το ξέρω, πρέπει να δώσουμε τη μάχη για να την ξεπεράσουμε και ελπίζω ότι θα την ξεπεράσουμε», συμπλήρωσε.

Η παρέλαση που ολοκληρώθηκε με την εντυπωσιακή αεροπορική επίδειξη από την ομάδα «Ζευς» της 115 Πτέρυγας Μάχης ήταν η τελευταία παρέλαση που παρακολούθησε ο Κάρολος Παπούλιας ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συναισθηματική του φόρτιση ήταν αναμενόμενη.