Κασσελάκης: Σήμερα επιλέγουμε ποια Ευρώπη θέλουμε

Κασσελάκης: Σήμερα επιλέγουμε ποια Ευρώπη θέλουμε
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης ασκεί το εκλογικό του δικαιώμα σε εκλογικό τμήμα της Εκάλης, Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2023. Στις κάλπες προσέρχονται οι πολίτες προκειμένου να ψηφίσουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2023, από 07.00 το πρωί έως και τις 19.00 το απόγευμα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι σήμερα είναι γιορτή τη Δημοκρατίας

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι σήμερα είναι γιορτή τη Δημοκρατίας, προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι «σήμερα επιλέγουμε ποια Ευρώπη θέλουμε». 

Προέτρεψε τον κόσμο να ψηφίσει και υπογράμμισε ότι είναι συγκινημένος «για τη μεγάλη εμπιστοσύνη του κόσμου […] για ένα παιδί που έφυγε με τη γενιά της κρίσης και γυρνά στην πατρίδα του να προσφέρει είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία». Κατέληξε λέγοντας ότι «την εμπιστοσύνη του κόσμου δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ».

Ειδικότερα δήλωσε: «Σήμερα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας. Επιλέγουμε τι και ποια Ευρώπη θέλουμε να έχουμε. Έχει μεγάλη επιρροή η Ευρώπη στη ζωή μας και έτσι λοιπόν είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων. Άρα παροτρύνω όλους τους συμπολίτες μας να αφιερώσουν 30 λεπτά από την ημέρα τους ή και λιγότερο να έρθουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους. Διότι δεν μπορούμε να αναθέτουμε τα προβλήματά μας σε άλλους.

Πρέπει να τα αλλάζουμε μόνοι μας με τη συμμετοχή σ’ αυτή τη δημοκρατική διαδικασία. Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι συγκινημένος και ευγνώμων για τη μεγάλη εμπιστοσύνη και αγάπη που μου έχει δείξει ο κόσμος τους τελευταίους μήνες και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Για ένα παιδί που έφυγε με τη γενιά της κρίσης και γυρνά στην πατρίδα του να προσφέρει, είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία. Και δεσμεύομαι ότι την εμπιστοσύνη του κόσμου σήμερα δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: