Καταγγελία–«βόμβα» από τον Πάνο Καμμένο βάζει «φωτιά» στην προεδρική εκλογή

Καταγγελία–«βόμβα» από τον Πάνο Καμμένο βάζει «φωτιά» στην προεδρική εκλογή

«Προσέφεραν 3 εκατ. ευρώ» στη βουλευτή Σταυρούλα Ξουλίδου των ΑΝ.ΕΛ. για να αποχωρήσει - Δείτε το βίντεο.

Mε μία δήλωση «βόμβα», ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προσκεκλημένος στην εκπομπή του SBC, «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ», αποκάλυψε ότι προσφέρθηκαν 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτή του κόμματός του προκειμένου να αποχωρήσει από την παράταξη.

Ο κος Καμμένος δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη τρείς μήνες πριν και παρά το ότι έγιναν προσπάθειες μέσω του τμήματος εκβιαστών της αστυνομίας να «εγκλωβιστεί» ο υπαίτιος, αυτό δεν κατέστη εφικτό, καθώς διαρκώς άλλαζε τα ραντεβού που έδινε.

Ο εν λόγω βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. δεν ενέδωσε και αμέσως ενημέρωσε την Κ.Ο. Ο κος Καμμένος έκανε – μεταξύ άλλων – λόγο για αφόρητες πιέσεις που δέχεται η παράταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Λίγη ώρα αργότερα, η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝ.ΕΛ. Σταυρούλα Ξουλίδου επιβεβαίωσε την καταγγελία Καμμένου, λέγοντας ότι είναι εκείνη στην οποία έγινε η πρόταση και μάλιστα από στέλεχος της Ν.Δ.! Μιλώντας στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” του καναλιού Blue Sky, ανέφερε ότι δέχθηκε πιέσεις από “γαλάζια” στελέχη για να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας.