Καταστηματάρχης «έλουσε» ελεγκτές της ΑΑΔΕ με χυλό κρέπας

Καταστηματάρχης «έλουσε» ελεγκτές της ΑΑΔΕ με χυλό κρέπας

Νέα επίθεση κατά ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, αυτή τη φορά στη Λευκάδα.

Θοδωρής Παναγιωτίδης

Μπουγέλο με μείγμα κρέπας δέχτηκαν δύο ελεγκτές της εφορίας που μετέβησαν χθες το βράδυ σε κρεπερί στο κέντρο της Λευκάδας για να πραγματοποιήσουν φορολογικό έλεγχο στην επιχείρηση.

Όπως συνηθίζεται πλέον, οι έλεγχοι διενεργούνται από εφοριακούς άλλων πόλεων για ευνόητους λόγους και έτσι σε αυτή την περίπτωση οι δύο ελεγκτές προέρχονταν από την ΔΟΥ Πύργου.

Μόλις οι ελεγκτές παρουσιάστηκαν στο κατάστημα του 43χρονου ιδιοκτήτη εκείνος εκνευρίστηκε πολύ, άρπαξε το μπολ με το μείγμα της ζύμης για τις κρέπες και κυριολεκτικά τους έλουσε με αυτό από την κορυφή μέχρι τα νύχια… μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και πελατών.

Οι εφοριακοί κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Λευκάδας όπου υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 43χρονου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, ενώ ενημερώθηκε και η αρμόδια ΔΟΥ από τους ελεγκτές για να ασκηθούν και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, οι οποίες πλέον από είναι βαρύτατες από το Υπουργείο Οικονομικών για περιπτώσεις που ελεγκτές πέσουν θύματα εξύβρισης ή χειροδικίας κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Αμέσως μετά το περιστατικό διέφυγε και αναζητείται από τις αρχές.

Πηγή: news247.gr