Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Όστιν ο Μάθιου Μακόναχι

Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Όστιν ο Μάθιου Μακόναχι
epa07593130 US actor Matthew McConaughey delivers a speech prior to the unveiling of US chef and TV personality Guy Fieri's star on the Hollywood Walk of Fame in Hollywood, California, USA, 22 May 2019. The star, the 2,664th and third to be given to a chef, was dedicated in the category of television. EPA/ETIENNE LAURENT
Ο διάσημος ηθοποιός και κάτοχος Όσκαρ θα διδάσκει ανάλυση σεναρίου - Είχε αποφοιτήσει από το ίδιο πανεπιστήμιο το 1993 και ήταν λέκτορας έως το 2015.

Είναι διάσημος ηθοποιός, έχει κερδίσει Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού το 2014 για την ταινία Dallas Buyer’s Club και πλέον είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Όστιν, στο Τέξας.

Ο Μάθιου Μακόναχι ανέλαβε τον δυσκολότερο ρόλο στη ζωή του, καθώς η ευθύνη να διδάξει νέα παιδιά και να τα διαμορφώσει ενόψει της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, είναι τεράστια.

Ο Μακόναχι είχε αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Όστιν το 1993, αλλά βρήκε μονοπάτι στο Χόλυγουντ, όπου αναδείχθηκε ανάμεσα στους σημαντικότερους πρωταγωνιστές της εποχής μας.

Ως τελειόφοιτος του πανεπιστημίου στο Όστιν, του δόθηκε η ευκαιρία να γίνει λέκτορας έως το 2015. Αποδείχθηκε όμως τόσο καλός και επιμελής, που η διοίκηση του πανεπιστημίου του πρόσφερε μόνιμη θέση καθηγητή.

Ο 49χρονος διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι η τάξη της ανάλυσης σεναρίου επικεντρώνεται στα «στοιχεία της αλήθειας και της γνήσιας χαράς για την υποκριτική. Είναι η τάξη που θα ήθελα να είχα όταν βρισκόμουν στο κινηματογραφικό σχολείο».

Ο Μακόναχι χαρακτηρίζεται από το πάθος του να διδάξει και να μεταλαμπαδεύσει τα στοιχεία που εκείνος θεωρεί απαραίτητα, στους εκκολαπτόμενους ηθοποιούς.