Κατηφορίζει το bitcoin μετά το ράλι του Σαββατοκύριακου- Στα 47.319 δολάρια

Κατηφορίζει το bitcoin μετά το ράλι του Σαββατοκύριακου- Στα 47.319 δολάρια
pexels
Οι ενδείξεις ότι ο χρηματοπιστωτικός τομέας διευρύνει την αποδοχή του στο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως τροφοδότησαν το άλμα του Σαββατοκύριακου, που το έφερε μία ανάσα από τα 50.000 δολάρια.

Υποχωρεί το bitcoin τη Δευτέρα, μετά από ένα Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια του οποίου το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως σκαρφάλωσε σχεδόν στα 50.000 δολάρια.

Όπως μεταδίδει το CNBCτο ψηφιακό νόμισμα χάνει 3%, φτάνοντας στα 47.319 δολάρια, ενώ νωρίτερα είχε προσγειωθεί στα 45,893 δολάρια.

Οι ενδείξεις ότι ο χρηματοπιστωτικός τομέας διευρύνει την αποδοχή του στο bitcoin τροφοδότησαν το άλμα του Σαββατοκύριακου, που το έφερε μία ανάσα από τα 50.000 δολάρια, ως και τα 49.714 δολάρια την Κυριακή.

Tην προηγούμενη Δευτέρα η Tesla ανακοίνωσε ότι έχει αγοράσει bitcoin αξίας 1,5 δισ. δολαρίων, ενώ αναμένει ότι θα αρχίσει να δέχεται το κρυπτονόμισμα για αγορές των προϊόντων που πουλάει.

Η εταιρεία του Έλον Μασκ ανέφερε ότι αγόρασε bitcoin για «μεγαλύτερη ευελιξία στη διαφοροποίηση και μεγιστοποίηση της απόδοσης του ρευστού μας».