Και εγένετο οnegreece.org

Και εγένετο οnegreece.org

Παρουσιάστηκε στην Νέα Υόρκη η πρωτοβουλία του Hellenic Initiative με στόχο την κινητοποίηση και την υποστήριξη των Ελλήνων.

Παρουσιάστηκε στην Νέα Υόρκη η πρωτοβουλία του Hellenic Initiative, με κεντρικό μήνυμα ότι η ιστορία μας δεν τελειώνει σε κρίση ή με επιστροφή στην πρότερη κατάσταση και ενώνει τη παγκόσμια κοινότητα  για να χαράξουμε ένα μέλλον αντάξιο του κοινού παρελθόντος μας.

Οι ομογενείς επιχειρηματίες, που πρωτοστάτησαν στην δημιουργία του Hellenic Initiative, παρουσίασαν χθες το onegreece.org. Μια πρωτοβουλία για την συγκέντρωση χρημάτων και την ευαισθητοποίηση του κοινού με απώτερο στόχο την κινητοποίηση και την υποστήριξη των Ελλήνων. Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας συνοψίζεται σε ένα video διάρκειας τρεισήμισι λεπτών, το οποίο προβλήθηκε για πρώτη φορά στο δείπνο που πραγματοποίησε το Hellenic Initiative με τίτλο «Ιnvesting in the Future of Greece-Featuring President Bill Clinton», σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο «583 Park Avenue» της Νέας Υόρκης.

Τα γυρίσματα του «I Am One Greece» πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου παράλληλα στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη. Οι πρεσβευτές της καμπάνιας είναι Έλληνες που ζουν στο Λονδίνο, την Βοστόνη, την Αθήνα, την Κέρκυρα και τη Νέα Υόρκη. Είναι δικηγόροι, φοιτητές, σερβιτόρες, αθλητές, επιχειρηματίες, τηλεοπτικές προσωπικότητες, ηγέτες τοπικών κοινοτήτων, άνθρωποι του θεάματος και γιατροί. Φυσικά αυτός που κλέβει την παράσταση είναι ο Γιάννης Αντετοκούμπο, o οποίος χθες είχε και την παρθενική του εμφάνιση στο οικογενειακό διπλό των Bucks.