Και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αναβάλλει τη λειτουργία του

Και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αναβάλλει τη λειτουργία του
Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοστιότητα και εικονίζει τους μουσικούς της Academy of St. Martin in the Fields και τον Murray Perahia (πιάνο και μουσική διεύθυνση) να ερμηνεύουν έργα του Beethoven κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2016. Μια συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Sir Neville Marriner (1924-2016) δόθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο της σειράς, "Μεγάλες Ορχήστρες-Μεγάλοι Μαέστροι- Μεγάλοι ερμηνευτές". Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ/ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σταματούν οι εκδηλώσεις για την προστασία από την επιδημία του κορωνοϊού.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σύμφωνα με τα προληπτικά μέτρα και τις οδηγίες της ελληνικής Πολιτείας σχετικά με την προστασία της δημόσιας υγείας, αναστέλλει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στους χώρους του και θα παραμείνει κλειστό για το κοινό έως τις 28 Μαρτίου 2020.

Η διεκπεραίωση επιστροφής ή αλλαγής των αγορασμένων εισιτηρίων θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του οργανισμού, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τηρεί ήδη τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας επισκεπτών και εργαζομένων και λαμβάνει επιπλέον μέτρα για την απολύμανση όλων των χώρων.