Keller Williams Greece & Cyprus: Το μεγαλύτερο κτηματομεσιτικό συνέδριο στην Αθήνα με τεράστια συμμετοχή και κορυφαία στελέχη του κλάδου

Keller Williams Greece & Cyprus: Το μεγαλύτερο κτηματομεσιτικό συνέδριο στην Αθήνα με τεράστια συμμετοχή και κορυφαία στελέχη του κλάδου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ετήσιο Συνέδριο της Keller Williams Greece & Cyprus Family Reunion 2022, μέλος της μεγαλύτερης, παγκοσμίως, κτηματομεσιτικής εταιρείας Keller Williams Realty, το οποίο έλαβε χώρα στην Αθήνα στις 3 και 4 Ιουνίου. Η κορυφαία εκπαιδευτική διημερίδα Ελλάδας και Κύπρου συγκέντρωσε πάνω από 250 συνέδρους, τους καλύτερους επαγγελματίες της κτηματομεσιτικής αγοράς, οι οποίοι για δύο ημέρες εκπαιδεύτηκαν, ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις του κλάδου και βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες του προηγούμενου έτους.

Με κυρίαρχο μήνυμα την ανάγκη αλλαγής κουλτούρας στον κτηματομεσιτικό κλάδο, την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, την ανθρωποκεντρική προσέγγιση που είναι η απάντηση σε όλες τις νέες προκλήσεις των κτηματομεσιτικών επιχειρήσεων, αλλά και την ανάπτυξη των συνεργατών με βάση αποτελεσματικά συστήματα διοίκησης, με στόχους και δείκτες μέτρησης αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας που προωθεί η εταιρεία, το κτηματομεσιτικό συνέδριο έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής στη πορεία των συνεδρίων που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία έως σήμερα.

Το συνέδριο, πιστοποιώντας τον τίτλο του, επικεντρώθηκε στις προσωπικές αφηγήσεις των συμβούλων ακινήτων της Keller Williams, τα success stories των επιτυχημένων συνεργατών της, ενώ οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν εκπαιδευτικά διαδραστικά workshops, πάνω σε επίκαιρες θεματολογίες, κατά τα οποία δικτυώθηκαν και συνομίλησαν με στελέχη όλων των συμμετεχουσών εταιρειών.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, τα στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν το τριετές αναπτυξιακό πλάνο της Keller Williams Greece & Cyprus στην Ελλάδα και την Κύπρο, μιας εταιρείας με διεθνείς περγαμηνές αλλά ελληνικές ρίζες. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της εταιρείας, Νικόλαος Κυρούδης «το όραμά μας είναι να εφαρμόσουμε τα επιτυχημένα συστήματα της εταιρείας στην ελληνική και κυπριακή επικράτεια δίνοντας υπεραξία στους κτηματομεσίτες μας. Αποκομίζοντας καθημερινά εμπειρία, επενδύουμε στη γνώση και την καινοτομία και στηρίζουμε σε μέγιστο βαθμό το δίκαιο επιχειρείν, το οποίο επιφέρει υγιείς συνεργασίες. Οι άνθρωποι της Keller Williams αποτελούν τη κινητήρια δύναμη γι’ αυτό επενδύουμε σε αυτούς και στην εκπαίδευση τους, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη, από τα πρώτα στάδια δημιουργίας τους και καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέλιξής τους)».

Το δυναμικό πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας, κυρίως με τη διεύρυνση του δικτύου της παρουσίασε ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Keller Williams Greece & Cyprus, Κωνσταντίνος Κολοβός υπογραμμίζοντας ότι: «από το 2018, έτος ίδρυσης της εταιρείας μας έως σήμερα, έχουμε όχι μόνο πετύχει τους στόχους μας ξεπερνώντας σκοπέλους και υφάλους, αλλά έχουμε να επιδείξουμε την υψηλότερη ανάπτυξη όλων των κρατών που δραστηριοποιείται η Keller Williams Realty, ανάμεσα σε 55 χώρες, στη κατηγορία των χωρών με πληθυσμιακή κοινότητα σαν τις δικές μας. Η εταιρεία έκανε τα πρώτα της βήματα έχοντας στην κατοχή της 2 Market Centers και 4 Σημεία Εξυπηρέτησης (μικρότερου μεγέθους επιχειρήσεις), ενώ σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, διαθέτει ένα δίκτυο 8 Market Centers και 13 Σημείων Εξυπηρέτησης. Ωστόσο, στόχος μας δεν είναι η επιθετική ανάπτυξη, αλλά επιθυμούμε η συνεργασία με την Keller Williams να είναι μια συνειδητή επιλογή, είτε πρόκειται για πελάτες, είτε για τους κτηματομεσίτες». Όσον αφορά, δε, την επόμενη τριετία, η εταιρεία προχωρά σε ακόμα πιο δυναμική ανάπτυξη με την μέθοδο των franchised καταστημάτων, με σκοπό το 2024 να διαθέτει 18 Market Centers και 30 Σημεία Εξυπηρέτησης.

Η διοίκηση της εταιρείας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και στο αξιακό σύστημα που προωθεί, καθώς όπως είπε αποτελεί τη θεμελιώδη βάση της, πάνω στην οποία αναπτύσσονται καθημερινά οι συνεργάτες της Keller Williams, ενώ υπογράμμισε ότι: «η ανάπτυξη και η επιτυχία έρχονται μόνο μέσα από τους ανθρώπους» και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσεται πάντα με σκοπό το αμοιβαίο όφελος προς όλες τις πλευρές έχοντας, πάντα, προτεραιότητα τον ανθρώπινο παράγοντα.