Kevin Spacey: Παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Kevin Spacey: Παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση
Photo:

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός προχώρησε σε μία απρόσμενη δημόσια παραδοχή για την σεξουαλική του ταυτότητα. 

Ο Kevin Spacey στα 58 του χρόνια με μία δημόσια επιστολή, έκανε το «coming out» του ως gay άντρας μετά από δηλώσεις του ηθοποιού Anthony Rapp. Ο τελευταίος συγκεκριμένα, μετά τη θύελλα που έχει προκύψει στο Hollywood είχε κατηγορήσει ανοιχτά τον Spacey για σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν 14 ετών.

Ο “Frank Underwood” του House of Cards παραδέχτηκε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος, εξηγώντας πως αδυνατούσε να θυμηθεί το περιστατικό πίσω στο 1986.

Αναλυτικά σημείωσε:
«Ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό, πρέπει να έχουν περάσει περισσότερα από 30 χρόνια. Ωστόσο εάν συμπεριφέρθηκα όπως περιγράφει, του οφείλω την ειλικρινέστατη συγγνώμη μου για μία βαθύτατα ακατάλληλη και υπό μέθη συμπεριφορά. Και συγγνώμη για τα συναισθήματα που περιέγραψε ότι τον βάραιναν όλα αυτά τα χρόνια».

Η ιστορία αυτή με ενθάρρυνε να δρομολογήσω και άλλα πράγματα στη ζωή μου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ιστορίες για εμένα και ορισμένες πυροδοτήθηκαν από το γεγονός, ότι είμαι προσεκτικός με την ιδιωτική μου ζωή. Για όσους με γνωρίζουν καλά, ξέρουν πως είχα σχέσεις τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες. Έχω αγαπήσει και έχω ρομαντικές εμπειρίες με άντρες στη διάρκεια της ζωής μου και έχω επιλέξει πλέον να ζω ως gay άντρας»

Δείτε την ανάρτησή του.

Από τη μεριά του o Rapp προ ημερών είχε μιλήσει για το περιστατικό δημόσια, το οποίο είχε συμβεί όταν ο Spacey τον είχε καλέσει το 1986 στο διαμέρισμά του για ένα πάρτι.

Ο πρωταγωνιστής του «Star Trek: Discovery» ανέφερε πως είχε βαρεθεί και είχε πάει σε μία κρεβατοκάμαρα για να δει τηλεόραση. Μετά το τέλος του πάρτι, ο Spacey είχε εμφανιστεί στο δωμάτιο, με τον 46χρονο να αναφέρει: «Η εντύπωσή μου όταν μπήκε στο δωμάτιο είναι πως ήταν μεθυσμένος».

Εκείνη την εποχή, ο Kevin Spacey ήταν 26 ετών και σύμφωνα με την εξομολόγηση του Rapp τον έβαλε στο κρεβάτι και ανέβηκε από πάνω του! «Προσπαθούσε να με αποπλανήσει. Δεν ξέρω εάν θα χρησιμοποιούσα τις συγκεκριμένες λέξεις τότε, όμως αντιλαμβάνομαι πως ήθελε να κάνει κάτι μαζί μου σεξουαλικά», παραδέχτηκε ανοιχτά και αποκάλυψε ότι στη συνέχεια μπήκε στο μπάνιο πριν φύγει οριστικά από το πάρτι.

Πηγή: peoplegreece.com