Κυνική ομολογία Μιχαλολιάκου: Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Κυνική ομολογία Μιχαλολιάκου: Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Δεν αποδέχεται την ποινική ευθύνη o γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χ.Α.

Χρήστος Δεμέτης

Με δηλώσεις στον Ρ/Σ Real FM, ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, αναφέρει πως η οργάνωση του αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δύο χρόνια πριν στο Κερατσίνι.

«Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα στο Κερατσίνι, την αναλαμβάνουμε», λέει χαρακτηριστικά στο απόσπασμα που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

«Όσο για την ποινική ευθύνη, δεν υπάρχει, γιατί τότε γιατί δεν υπήρχε ποινική ευθύνη για τη δολοφονία Τεμπονέρα ή του Λαμπράκη», λέει.

«Πιστεύω οπωσδήποτε ότι θα υποστεί φθορά ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό προκύπτει και από τις πολιτικές έρευνες που έχουν δημοσιευτεί, κι αυτό είναι φυσικό. Αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ούτως ώστε να στερήσει την πρώτη θέση από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως, πάλι, δείχνουν οι πολιτικές έρευνες. Η Ν.Δ. έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια υπό την ηγεσία του κ. Μεϊμαράκη, αλλά είναι νωπή η διακυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου την οποία στις προηγούμενες εκλογές απαξίωσε ο ελληνικός λαός και έφερε στη δεύτερη θέση» αναφέρει σε άλλο σημείο.

«Έχω τη γνώμη η οποία προκύπτει όχι μόνο από τις πολιτικές έρευνες, αλλά και από πολλά άλλα στοιχεία, την επαφή μου με τον λαό, τις διάφορες ομιλίες που έχω κάνει, ότι θα είναι στην τρίτη θέση», καταλήγει για τη Χρυσή Αυγή.

Πηγή: news247.gr