Κυριάκος Μητσοτάκης: Μείωση φορολογίας για την ενίσχυση της μεσαίας τάξης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μείωση φορολογίας για την ενίσχυση της μεσαίας τάξης
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιεί περιοδεία στη Ροδόπη και την Ξάνθη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Θα μειώσουμε εντός διετίας τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%, το φόρο στις επιχειρήσεις από το 28% στο 20% και αμέσως τον ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13%. Η παραγωγική Ελλάδα θα ανασάνει και πάλι», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μήνυμα πως η ΝΔ θα μειώσει τη φορολογική επιβάρυνση για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, έστειλε από την Πάρο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του τόνισε πως η ΝΔ θα αφαιρέσει βάρος από τις επιχειρήσεις και από τους πολίτες για να δώσει δύναμη στην οικονομία και στη μεσαία τάξη. «Η Νέα Δημοκρατία θα μειώσει την φορολογική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες. Θα μειώσουμε εντός διετίας τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%, το φόρο στις επιχειρήσεις από το 28% στο 20% και αμέσως τον ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13%. Η παραγωγική Ελλάδα θα ανασάνει και πάλι. Μόνον έτσι θα διεκδικήσουμε περισσότερες θέσεις απασχόλησης για τους νέους συμπολίτες μας, και θα δώσουμε δύναμη στην υγιή επιχειρηματικότητα. Αξίζουμε καλύτερα, η Ελλάδα αξίζει καλύτερα, οι Κυκλάδες αξίζουν καλύτερα, η Πάρος αξίζει καλύτερα και μετά τις επόμενες εκλογές, με την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, θα το αποδείξουμε και στην πράξη», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το δημαρχείο της Πάρου, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί, ενώ επισκέφθηκε και τη Νάουσα όπου συζήτησε με ψαράδες.