Κυβερνητικός αξιωματούχος για ΠΓΔΜ: Κάποιοι επιμένουν να παίζουν παιχνίδια

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Έχουμε μια καλή συμφωνία στο τραπέζι, η οποία, όπως είπε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, πρέπει να κλείσει πολύ σύντομα», τονίζει ο κυβερνητικός αξιωματούχος.

«Έχουμε μια καλή συμφωνία στο τραπέζι, η οποία, όπως είπε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, πρέπει να κλείσει πολύ σύντομα. Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να παίζουν παιχνίδια», τονίζει κυβερνητικός αξιωματούχος, κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της ΠΓΔΜ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ

Η ανάγκη να επιτευχθεί μια μόνιμη και βιώσιμη λύση αποδεκτή και από τις δύο πλευρές, είναι πολύ πιο σημαντική από την ανάγκη να ολοκληρωθεί η διαδικασία σε οποιαδήποτε προθεσμία, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ακόμη πως κατά τη διάρκεια των συνομιλιών αποδείχθηκε ότι υπάρχει καλή διάθεση και επιτεύχθηκε καλό αποτέλεσμα. και είναι απαραίτητο αυτή η καλή θέληση να αποτυπωθεί από τις ομάδες εργασίας σε κείμενο συμφωνίας η οποία θα παρουσιάζει με τον πιο κατάλληλο τρόπο τις βασικές παραμέτρους της πολιτικής συμφωνίας που επετεύχθη μεταξύ των δύο πλευρών.

Η ΠΓΔΜ, όπως υπογραμμίζεται, επιθυμεί και εργάζεται εντατικά για να συμβεί αυτό το συντομότερο δυνατό μέχρι την επικείμενη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου επισημαίνοντας ότι τόσο σημαντικά ζητήματα δεν έχουν να ωφεληθούν από βεβιασμένες ενέργειες.