Κλήρωση Champions League: Τα οριστικά ζευγάρια της φάσης των 16, ξεχωρίζει το Παρί – Ρεάλ

Κλήρωση Champions League: Τα οριστικά ζευγάρια της φάσης των 16, ξεχωρίζει το Παρί – Ρεάλ
This handout picture released by the UEFA shows the final result of the Champions League round of 16 draw at the UEFA headquarters in Nyon, on December 13, 2021. - The first legs are scheduled for 15/16/22/23 February, with the second legs on 8/9/15/16 March. (Photo by Richard JUILLIART / various sources / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / UEFA / Richard Juilliart" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS Photo: AFP
Ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει στη Μαδρίτη ως αντίπαλος της -πιθανότατα- επόμενης ομάδας του Κιλιάν Εμπαπέ ή αλλιώς η Παρί αντιμετωπίζει τη Ρεάλ, στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι που προέκυψε από τη νέα κλήρωση της φάσης των 16 του Champions League.

Η επανάληψη της κλήρωσης της φάσης των 16 του Champions League έφερε ξανά αντιμέτωπους δύο γνώριμους. Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να μην αντιμετωπίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως προέκυψε από την αρχική, λανθασμένη κλήρωση, αλλά θα αγωνιστεί με την Παρί κόντρα στη Ρεάλ, την ομάδα που κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κιλιάν Εμπαπέ. Τις δύο ομάδες ενώνει και ο εμβληματικός ηγέτης των “μερένγκες”, Σέρχιο Ράμος, που πλέον ανήκει στο δυναμικό των Γάλλων.

Σπουδαίο ζευγάρι είναι και αυτό μεταξύ της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Ίντερ, με την πάντα ισχυρή Λίβερπουλ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει κι αυτός μια γνώριμη ομάδα, την αγαπημένη του στο σκοράρισμα όταν ήταν παίκτη της Ρεάλ, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κληρώθηκε με την Ατλέτικο.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ανίσχυρων (οι ομάδες που τερμάτισαν στη 2η θέση των ομίλων) στις 15, 16, 22 και 23 Φεβρουαρίου και οι δεύτεροι στις έδρες των ισχυρών (οι ομάδες που τερμάτισαν στην 1η θέση των ομίλων) στις 8, 9, 15 και 16 Μαρτίου. Όλοι οι αγώνες στα νοκ άουτ θα διεξάγονται στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Πηγή: Sport24.gr