Κορυφαία βράβευση για τη Dataways στα Cyber Security Awards 2024 με δύο νέα βραβεία

Κορυφαία βράβευση για τη Dataways στα Cyber Security Awards 2024 με δύο νέα βραβεία
Η Dataways συνεχίζει προσηλωμένη στο στόχο της εδώ και δύο δεκαετίες, για την παροχή σύγχρονων και εξατομικευμένων λύσεων πληροφορικής που καλύπτουν άριστα τις μοναδικές ανάγκες των πελατών της σε πολλαπλούς κλάδους.

Διατηρώντας μια σταθερή πορεία βραβεύσεων τα τελευταία έτη, η Dataways είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τιμήθηκε με δύο νέα σημαντικά βραβεία στα Cyber Security Awards 2024, που έλαβαν χώρα την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, στο Sofitel Athens.

Τα βραβεία, ένα χρυσό στην κατηγορία Manufacturing και ένα ασημένιο στην κατηγορία Access Control, απονεμήθηκαν στη Dataways σε αναγνώριση της εξαιρετικής υλοποίησης έργου ελέγχου πρόσβασης χρηστών και συσκευών με την αξιοποίηση του Cisco Identity Services Engine (ISE).

Η υλοποίηση αφορά μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες στον τομέα της βιομηχανικής κατασκευής, και περιλάμβανε την ανάπτυξη του Cisco ISE σε όλα τα σημεία παρουσίας πελάτη σε τρείς ηπείρους και εφτά χώρες παγκοσμίως.

«Τα βραβεία αυτά όπως και οι πολλαπλές βραβεύσεις μας τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις Cyber Security, για τις μοναδικές τεχνολογικές προκλήσεις των πελατών μας», δήλωσε ο CEO της εταιρίας κος. Ελευθέριος Τσακιρίδης.

«Η επιτυχία αυτού το τόσου σημαντικού έργου και η αναγνώριση του μέσω πολλαπλών βραβεύσεων αντανακλά την τεχνογνωσία και την αφοσίωση της εξαίρετης ομάδας μηχανικών της εταιρίας μας, όπως επίσης και τη στενή συνεργασία που έχουμε με τη Cisco Hellas εδώ και δύο δεκαετίες», δήλωσε ο υπεύθυνος Marketing της Dataways, κος Ευάγγελος Τσάτης.

Με δέσμευση στην καινοτομία και την ικανοποίηση του πελάτη, η Dataways συνεχίζει προσηλωμένη στο στόχο της εδώ και δύο δεκαετίες, για την παροχή σύγχρονων και εξατομικευμένων λύσεων πληροφορικής που καλύπτουν άριστα τις μοναδικές ανάγκες των πελατών της σε πολλαπλούς κλάδους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: