Κορυφαία διάκριση για τον Όμιλο Yes! Hotels

To NEW HOTEL κατακτά Gold βραβείο στα Tourism Awards 2015.

To διεθνώς αναγνωρισμένο ξενοδοχείο New Hotel του ομίλου Yes! Hotels, βραβεύθηκε στη 2η απονομή των Tourism Awards 2015, λαμβάνοντας εξέχουσα αναγνώριση για τη μοναδική αισθητική και το πρωτοποριακό design του.

Το New Hotel, έλαβε Gold βραβείο στην κατηγορία «Σχεδιασμός και λειτουργικότητες δωματίων & κοινόχρηστων χώρων», επιβραβεύοντας έμπρακτα τη διαχρονική προσήλωση του Ομίλου, για την προσφορά μιας αυθεντικής φιλοξενίας, που σέβεται την παράδοση και την μετουσιώνει με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Μέσα από τη δημιουργική αξιοποίηση του παρελθόντος, το New Hotel αποτελεί παγκόσμιο case study, λόγω της mix & match, παλιάς & νέας φιλοσοφίας που το διέπει. Με την υπογραφή των βραβευμένων designers Fernando & Humberto Campana και σε συνεργασία με μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών αρχιτεκτονικής και designers, το ξενοδοχείο διατηρεί στοιχεία εμπνευσμένα από τον ελληνικό πολιτισμό και τις τοπικές παραδόσεις, ιδωμένα με μια σύγχρονη ματιά. Παράλληλα, τα σπάνια έργα σύγχρονης τέχνης που κοσμούν το εσωτερικό του New Hotel, από τη συλλογή του εμπνευστή και δημιουργού του ξενοδοχείου, Δάκη Ιωάννου, συνθέτουν μια εξαιρετική αισθητική απόλαυση για κάθε επισκέπτη.

Ο Παύλος Ζορμπάς, General Manager του Ομίλου Yes! Hotels, δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό αποδεικνύει έμπρακτα το πάθος και την αφοσίωση όλης της ομάδας των Yes! Hotels για να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας. Η κάθε επιβράβευση αποτελεί για εμάς επιβεβαίωση ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση για το όραμά μας και μας δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση να αναδεικνύουμε διαρκώς  τις αξίες και τις ομορφιές της Αθήνας και γενικότερα της Ελλάδας και διεθνώς»

Η Στεφανία Φλέγγα, Director of Sales & Marketing του Ομίλου, αναφέρθηκε στη σημαντική αυτή βράβευση, δηλώνοντας: «H τέχνη και η επένδυση σε μια διακριτή design ταυτότητα αποτελεί το αισθητικό επίκεντρο για τον Όμιλο Yes! Hotels. Στο New Hotel, πετύχαμε να συνδυάσουμε την ιστορία του χώρου, με την πρωτοπορία και την ευρηματικότητα της σύγχρονης τέχνης, που πρώτοι εισάγαμε στα ξενοδοχεία μας. Με τον τρόπο αυτό, δημιουργήσαμε ένα χώρο που αποτελεί έμπνευση και σημείο αναφοράς όχι μόνο για τα εγχώρια, αλλά και για τα διεθνή δεδομένα στο hospitality. Αναδεικνύοντας τις τοπικές παραδόσεις της χώρας, μέσα από τις καινοτόμες τάσεις του design και με έμφαση στη σημαντικότητα της τοποθεσίας του ξενοδοχείου, πρωταρχικός στόχος όλων στην οικογένεια των Yes! Hotels είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας»