Κορωνοϊός: Κλείνουν όλα τα χιονοδρομικά και οι οργανωμένες παραλίες με απόφαση Μητσοτάκη

Κορωνοϊός: Κλείνουν όλα τα χιονοδρομικά και οι οργανωμένες παραλίες με απόφαση Μητσοτάκη
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται στο Μέγαρο Μαξίμου, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας , Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι Αθηναίοι μετά τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης λόγω κορωνοϊού, άδειασαν το κέντρο της πόλης και τις καφετέριες και... στράφηκαν στις παραλίες.

Κλείνουν όλα τα χιονοδρομικά κέντρα και οι οργανωμένες παραλίες με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

«Μόλις έδωσα εντολή να κλείσουν αύριο όλες οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα. Η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων», αναφέρει ο πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Twitter.

Οι Αθηναίοι μετά τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης λόγω κορωνοϊού, άδειασαν το κέντρο της πόλης και τις καφετέριες και… στράφηκαν στις παραλίες.

Ειδικότερα, αρκετοί είναι αυτοί που το Σάββατο πήγαν στη μαρίνα Φλοίσβου για να περπατήσουν ή ακόμη και για μερικές… βουτιές. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την Παρασκευή σειρά νέων μέτρων, με την ελπίδα να «φρενάρει» την εξάπλωση του ιού και να προστατεύσει τις ευπαθείς ομάδες.