Κορωνοϊός: Η πολιτεία ζήτησε να ανασταλεί το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο

Κορωνοϊός: Η πολιτεία ζήτησε να ανασταλεί το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο
Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης (Δ) διεκδικεί τη μπάλα με τον παίκτη της Αρμάνι Μιλάνο Luis Scola (Α), κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο για την 11η αγωνιστική της Euroleague, που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Νέο Φάληρο, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας ενημέρωσε τον Ολυμπιακό να αναστείλει το ταξίδι του στο Μιλάνο, ενώ το πρακτικό της συνεδρίασης εστάλη και στη EuroLeague.

Η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, μετά από συνεδρίαση που είχε το βράδυ της Τρίτης (10/3) ζήτησε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αναστείλουν το ταξίδι τους στο Μιλάνο, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στην Ιταλία λόγω του κορονοϊού.

Μάλιστα, το πρακτικό της συνεδρίασης απεστάλη το ίδιο βράδυ (10/3) και στη EuroLeague με νέα επιστολή, συμπληρωματική της προηγούμενης που είχε στείλει η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, ζητώντας από τη διοργανώτρια να επαναξετάσει την απόφασή της για διεξαγωγή του αγώνα με την Αρμάνι την Πέμπτη (12/3).

Πέτσας: Να μην ταξιδέψει ο Ολυμπιακός

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, είπε χαρακτηριστικά για το ίδιο θέμα: «Η θέση της Πολιτείας έχει εκφραστεί. Έχει δοθεί σύσταση από τον ΕΟΠΥΥ στην ΚΑΕ να μην ταξιδέψει στο Μιλάνο. Εμείς λέμε πως θα πρέπει να το ξαναδούν οι αρχές της Euroleague. Οι ιταλικές αρχές έχουν αναστείλει την λειτουργία των πρωταθλημάτων. Είναι οξύμωρο να μην γίνονται εθνικά παιχνίδια και να γίνονται διεθνή. Έχουμε πει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, να μην ταξιδέψει και θα ενώσουμε τη φωνή τηνδική μας με της ομάδας, γιατί ξέρουμε πως υπάρχουν πολλές επιπτώσεις. Τι θα γίνει με την επιστροφή τους, τι θα γίνει με τα υπόλοιπα παιχνίδια, τι θα γίνει με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στα μέλη της ομάδας. Θα πρυτανεύσει η λογική, δεν είναι αυτή τη στιγμή σκόπιμο να γίνει το ματς».

Πηγή: sport24.gr