Κρίνεται σήμερα η επέκταση ωραρίου κυκλοφορίας και η επιστροφή της μουσικής στην εστίαση

Κρίνεται σήμερα η επέκταση ωραρίου κυκλοφορίας και η επιστροφή της μουσικής στην εστίαση
Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας (Α) και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς (Δ) συμμετέχουν στην καθιερωμένη ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, στο υπουργείο Υγείας, Αθήνα, Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανακοινώσεις που θα αφορούν την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση αναμένεται να γίνουν σήμερα το απόγευμα κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, εκτός από τον Βασίλη Κικίλια, θα συμμετάσχει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Επιπλέον δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνουν ανακοινώσεις και για το ωράριο κυκλοφορίας, με τα σενάρια να αναφέρουν για αλλαγή από τις 12.30 το βράδυ στη 1.30.

«Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή, περιμένουμε την εισήγησή της για τη διεύρυνση του ωραρίου και της μουσικής στους εξωτερικούς χώρους», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Αριστοτελία Πελώνη. «Νομίζω πρέπει να συζητάμε για διεύρυνση, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με την πανδημία», νέφερε χαρακτηριστικά, και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν ανακοινώσεις ακόμα και σήμερα.

Τέλος, αναμένεται να ανακοινωθούν νέες οδηγίες για τις δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων.