Λαϊκή Ενότητα: Αντιδημοκρατική εκτροπή ο ορισμός των εκλογών στις 20 Σεπτέμβρη

Λαϊκή Ενότητα: Αντιδημοκρατική εκτροπή ο ορισμός των εκλογών στις 20 Σεπτέμβρη
ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Π.

«Η παραιτηθείσα κυβέρνηση ζήλεψε τα χούγια του παλαιού δικομματισμού ΠΑΣΟΚ-ΝΔ», αναφέρει η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.

«Βαθιά αντιδημοκρατική εκτροπή» χαρακτηρίζει, με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα, τον ορισμό των εκλογών για τις 20 Σεπτεμβρίου και τη σύγκληση της νέας Βουλής για την 1η Οκτωβρίου.

Η Λαϊκή Ενότητα κατηγορεί, επίσης, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι «έδρασε ως “εντολοδόχος” της κυβέρνησης» και την κυβέρνηση ότι «επιχειρεί με εκλογές “fast track” να κρύψει “κάτω από το χαλί” τις επιπτώσεις των μέτρων του νέου μνημονίου».

«Η παραιτηθείσα κυβέρνηση ζήλεψε τα χούγια του παλαιού δικομματισμού ΠΑΣΟΚ-ΝΔ , ενώ παράλληλα φαίνεται να δίνει τα διαπιστευτήριά της στους δανειστές και δείχνει για ακόμη μια φορά την πίστη της στην “μνημονιακή κανονικότητα”, της οποίας οι συνέπειες όσο περνούν οι μέρες θα γίνονται όλο και πιο δυσβάστακτες για την πληττόμενη κοινωνική πλειοψηφία. Ο ελληνικός λαός θα δώσει ηχηρή αντιμνημονιακή απάντηση και για αυτές τις μεθοδεύσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.