Λάκης Λαζόπουλος: Η σχέση του με τον Κοντομηνά, το τέλος από τον Alpha και οι απειλές για τη ζωή του

Λάκης Λαζόπουλος: Η σχέση του με τον Κοντομηνά, το τέλος από τον Alpha και οι απειλές για τη ζωή του

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για την αποχώρησή του από τον Alpha και απάντησε για το αν τελικά θα αναλάβει το Epsilon.

Η πρώτη εκπομπή για τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1 ξεκίνησε δυναμικά. Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, ο πρώτος καλεσμένος του Late night με τον Γιώργο Λιάγκα, ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ηθοποιός και δημιουργός, που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες, μίλησε με τον παρουσιαστή επί παντός επιστητού.

Ανάμεσα σε άλλα η θεματολογία πέρασε και στα τηλεοπτικά, με το Λάκη Λαζόπουλο να απαντά στις ερωτήσεις του παρουσιαστή. «Έπρεπε να με βγάλουν από το κάδρο, σχεδίασαν όχι μόνο Έλληνες και κυρίως όχι Έλληνες για το πώς θα γίνει αυτό», δήλωσε αρχικά μιλώντας περί… Γερμανών για όσα βίωσε τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια αποκάλυψε  για την αποχώρησή του από τον Alpha: «Από τον Alpha έφυγα γιατί κάποια στιγμή τα πράγματα κλείνουν έναν κύκλο. Δεν έγινε κάτι και δεν είναι υποχρεωτικό να μένεις συνέχεια στην τηλεόραση. Μπορείς να κάνει κινηματογράφο, μπορείς να κάνεις θέατρο… Ένας δημιουργός έχει τη δυνατότητα να κάνει πάρα πολλά πράγματα».

Για τη σχέση του με τον Δημήτρη Κοντομηνά: «Στη ζωή μιλάς όταν έχεις και ένα κοινό ενδιαφέρον. Όταν δεν υπάρχει κοινό ενδιαφέρον, υπάρχει μία τυπική σχέση, που έχει σεβασμό και εκτίμηση».

Ωστόσο φρόντισε να μιλήσει και με τις αιχμές του σημειώνοντας: «Ακόμα και αυτοί που διαφωνούν μαζί μου μιλάνε με σεβασμό. Αυτό για εμένα είναι το κέρδος. Πες μου αυτό που θέλεις, θα το ακούσω ευχάριστα. Θέλω όμως να μου επιτρέψεις κι εμένα να λέω αυτό που θέλω. Δεν έχει εξηγηθεί καλά στην Ελλάδα τι είναι η σάτιρα. Δεν μπορείς να βάλεις φραγμό στον άλλον πώς να πετάξει ή να πετάξει με τα δικά σου τα φτερά».

Λίγο αργότερα και μετά από διαφημιστικό διάλειμμα, τα πράγματα επανήλθαν τηλεοπτικά για τις δουλειές που έχει κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος. Μετά από ερωτήσεις περί χρημάτων, η συζήτηση πήγε στα κέρδη των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών. Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε και πάλι στην περίπτωση του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο γνωστός δημιουργός, φρόντισε να διευκρινίσει για το κείμενο που είχε γράψει περί αδειών και είχε φέρει αναταραχή: «Το κείμενο λέει πολύ συγκεκριμένα. Τα κανάλια που προϋπήρχαν και είναι υγιείς επιχειρήσεις, δεν έχουν κανένα λόγο να κλείσουν. Από εκεί και πέρα αν θέλει οποιαδήποτε κυβέρνηση να βγάλει καινούριες άδειες δίνοντας και στους προηγούμενους που ήδη λειτουργούν, είναι σωστό. Αυτό τους συμφέρει όλους».

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε πως πιστεύει ότι δικαίως ο Δημήτρης Κοντομηνάς πειράχτηκε με τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Δεν έχει σχέση με αυτό. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι τι είπα», εξήγησε, ενώ στη συνέχεια σημείωσε ότι δεν αναλαμβάνει το Epsilon. «Όπως βλέπεις θα κάνουμε μία εκπομπή πάνω σε πράγματα που είναι ανυπόστατα… Τον έχω δει μία φορά τον Σαββίδη. Πρόταση δεν μου έχει γίνει… Δεν θα το αναλάμβανα», τόνισε από τη μεριά του ο αγαπημένος καλλιτέχνης.