Leonardo DiCaprio: Το όνομά του εμπλέκεται σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Leonardo DiCaprio: Το όνομά του εμπλέκεται σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Ο Λύκος της Wall Street και στην πραγματική ζωή; 

Το όνομα του Leonardo DiCaprio φαίνεται πως δεν σχετίζεται μόνο με τα αγγελάκια της Victoria Secret αλλά εμπλέκεται και σε οικονομικά σκάνδαλα.  Ο γνωστός ηθοποιός μπαίνει στο κάδρο του σκανδάλου της υπεξαίρεσης πάνω από 6 δις . ευρώ από την αναπτυξιακή κρατική επιχείρηση της Μαλαισίας 1ΜDB.

Την υπόθεση ερευνά το FBI ενώ στην αγωγή που άσκησε ιδιώτης φωτογραφίζεται ο Leonardo di Caprio ως «πρωταγωνιστής της ταινίας ο Λύκος της Wall Street» ενώ του αποδίδεται ο κωδικός ονόματος «ηθοποιός του Χολιγουντ 1».

Στην αγωγή αναγράφεται ότι ο ηθοποιός τη χρονιά 2012 έπαιξε τυχερά παιχνίδια στο καζίνο The Venetian του Λας Βέγκας μαζί με τον επιχειρηματία από τη Μαλαισία Τζο Λου και τους παραγωγούς της ταινίας “O Λύκος της Wall Street”, Τζοι Μακ Φαρλαντ και Ριζα Αζιζ – ο δεύτερος είναι γιος του πρωθυπουργού της Μαλαισίας.

Το πρόβλημα για τον οσκαρικό ηθοποιό ξεκινάει από τη στιγμή που η παρέα χρησιμοποίησε χρήματα από τον λογαριασμό του Τζο Λου για να παίξει το συγκεκριμένο βράδυ. Χρήματα τα οποία ο επιχειρηματίας φέρεται να υπεξαίρεσε από την 1MDB.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στην αγωγή που κατατέθηκε, η παρέα έβγαλε σε ένα βράδυ 1.047.000 ευρώ ενώ σύμφωνα με το Hollywood Reporter δεν αποκλείεται ο Leonardo DiCaprio να κληθεί να καταθέσει για να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο γνώριζε ότι τα χρήματα ήταν κλεμμένα.

Πηγή: Peoplegreece.com