Lidl Hellas: Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ τα τελευταία 17 χρόνια

Lidl Hellas: Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ τα τελευταία 17 χρόνια

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη και επέκταση των αποθηκευτικών και Logistics υποδομών της.

Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα έχει υλοποιήσει στη διάρκεια των τελευταίων 17 ετών η εταιρεία Lidl Hellas, επεσήμανε σήμερα η εταιρεία με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα ετών λειτουργίας του κέντρου Logistics που διατηρεί στην Πάτρα.

Ειδικότερα, η εταιρεία επισημαίνει ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη και επέκταση των αποθηκευτικών και Logistics υποδομών της, καθώς διαθέτει συνολικά πέντε κέντρα Logistics, στην Αττική, στην Πάτρα, στα Τρίκαλα στη Θεσσαλονίκη και στη Θήβα διασφαλίζοντας έτσι την ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της, ειδικότερα στη διάθεση φρέσκων προϊόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, με αφορμή την συμπλήρωση δέκα ετών λειτουργίας του κέντρου Logistics στην Πάτρα, η Lidl Hellas οργάνωσε πρόσφατα εκδήλωση για τους συνεργάτες της. Το συγκεκριμένο Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής της Πάτρας, συμβάλλει σημαντικά στην άρτια λειτουργία του αποθηκευτικού δικτύου και του δικτύου διανομής της επιχείρησης, αφού από τις εγκαταστάσεις του εφοδιάζονται περισσότερα από 45 καταστήματα Lidl στην Κρήτη, την Πελοπόννησο, την Αττική, την Αιτωλοακαρνανία και τα νησιά του Ιονίου.

Την δεκαετία αυτή οι εγκαταστάσεις της Lidl στην περιοχή της Πάτρας έχουν δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και έχουν τονώσει την επιχειρηματικότητα τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση. Στην ευρύτερη Περιφέρεια τροφοδότησης του κέντρου διανομής, συμπεριλαμβανομένων και των καταστημάτων, εργάζονται περισσότερα από 950 άτομα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ