Λιούις Χάμιλτον και Σερένα Γουίλιαμς “φλερτάρουν” με την αγορά της Τσέλσι

Λιούις Χάμιλτον και Σερένα Γουίλιαμς “φλερτάρουν” με την αγορά της Τσέλσι
epa06977575 Serena Williams of the US hits a return to Magda Linette of Poland on the first day of the US Open Tennis Championships the USTA National Tennis Center in Flushing Meadows, New York, USA, 27 August 2018. The US Open runs from 27 August through 09 September. EPA/DANIEL MURPHY *** Local Caption *** 53000073 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στη μάχη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Τσέλσι μπήκαν οι Σερ Λιούις Χάμιλτον και Σερένα Γουίλιαμς.

Ο οδηγός αγώνων της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον και η σταρ του τένις Σερένα Γουίλιαμς συμφώνησαν να επενδύσουν περίπου δέκα εκατ. λίρες (13,1 εκατ. δολάρια) ο καθένας σε μια προσφορά για την ποδοσφαιρική ομάδα της Τσέλσι, ανέφερε την Πέμπτη το Sky News.

Σύμφωνα με το Bloomberg, τα αστέρια του αθλητισμού θα συμμετάσχουν σε μια προσφορά υπό την ηγεσία του πρώην προέδρου της British Airways, Martin Broughton, η οποία περιλαμβάνει επίσης την οικογένεια Rogers του Καναδά, τον ιδρυτή της Centaurus Capital LP John Arnold και την οικογένεια Tsai της Ταϊβάν.

Ο Χάμιλτον πιθανότατα θα παίξει ρόλο στην προώθηση της ποικιλομορφίας και της ισότητας της Τσέλσι, εάν η προσφορά είναι επιτυχής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sky.

Εκπρόσωπος της κοινοπραξίας Broughton αρνήθηκε να σχολιάσει στο Sky News. Οι προσφορές για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο εξετάζονται επί του παρόντος από τους συμβούλους της Τσέλσι.