Live: Ακούστε την εκπομπή του Fortune “Business Monitor” στο News 24/7 στους 88,6

Live: Ακούστε την εκπομπή του Fortune “Business Monitor” στο News 24/7 στους 88,6
Ο Δημήτρης Παπανικητόπουλος της Linkage Greece κεντρικός καλέσμένος στο επιχειρηματικό μαγκαζίνο στο news24/7 στους 88,6. Ακόμη στο στούντιο η Νίκη Σμυρνή του Travelgems και ο Κώστας Μπαλάφας της SBA.

H εκπομπή Business Monitor επιστρέφει αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00 στον «αέρα» του News 24/7 Radio στους 88,6, με τον Τάσο Ζάχο Editor in Chief του FortuneGreece.

Mια ώρα γεμάτη με τις ιστορίες των πρωταγωνιστών πίσω από τις επιχειρήσεις, σε ένα ραδιοφωνικό «hub» καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Ακούστε την εκπομπή LIVE ΕΔΩ

Αυτό το Σάββατο στο στούντιο του Business Monitor έρχεται ο Δημήτρης Παπανικητόπουλος, ένας από τους πλέον ειδικούς για να μιλήσουμε για «ηγεσία». Μικρός ήθελε να γίνει δάσκαλος όπως ο παππούς του για να βοηθάει τους ανθρώπους και να τους συμβουλεύει. Μεγαλώνοντας πέρασε από γνωστές πολυεθνικές μέχρι κάποια στιγμή να ιδρύσει τη δική του εταιρεία και να κάνει πράξη το όνειρο του. Ο Πρόεδρος της Linkage Greeceέχει συμμετάσχει ως ομιλητής ή συντονιστής σε πάνω από 100 συνέδρια και έχει εμπειρία από περίπου 2.000 ημέρες εκπαίδευσης σε ανώτατα και ανώτερα Στελέχη Επιχειρήσεων.

Καλοκαίρι όμως χωρίς τουρισμό δεν γίνεται και έτσι η εκπομπή θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τη Νίκη Σμυρνή. Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του στρατηγικού μάρκετινγκ με πολλά καινοτόμα projects στο ενεργητικό της, η Νίκη αποφάσισε να ξεκινήσει ένα ταξιδιωτικό «διαμαντάκι» όπως λέει η ίδια ή αλλιώς την TravelGems. Mέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της μας καλεί να ανακαλύψουμε νέες και δυσεύρετες εξατομικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Η Νίκη θα είναι επίσης στο στούντιο του Business Monitor.

Θα κλείσουμε το τρίτο μέρος της εκπομπής με ένα πιο εξειδικευμένο θέμα. Μαζί μας θα είναι ο Κώστας Μπαλάφας της SBA για να μιλήσουμε για τις ευκαιρίες που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις σε μια εποχή μειωμένης ρευστότητας, αξιοποιώντας μια εναλλακτική οδό. Αυτή της εξασφάλισης εγγυήσεων από ασφαλιστικές εταιρείες.