Live: Ακούστε την εκπομπή του Fortune “Business Monitor” στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6

Live: Ακούστε την εκπομπή του Fortune “Business Monitor” στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6
Ο Αιμίλιος Χαλαμανδάρης της Innoetics και ο Σταύρος Τσομπανίδης της Phee έρχονται στο στούντιο.

H εκπομπή Business Monitor επιστρέφει αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00 στον «αέρα» του News 24/7 Radio στους 88,6, με τον Τάσο Ζάχο Editor in Chief του FortuneGreece.

Mια ώρα γεμάτη με τις ιστορίες των πρωταγωνιστών πίσω από τις επιχειρήσεις, σε ένα ραδιοφωνικό «hub» καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Το στούντιο αυτό το Σάββατο «γεμίζει» με πλούσιο ελληνικό ταλέντο!

Ακούστε την εκπομπή LIVE ΕΔΩ

H εκπομπή θα φιλοξενήσει τον Αιμίλιο Χαλαμανδάρη, CEO και Συν – ιδρυτής της Innoetics, της εταιρείας που πέτυχε σχεδόν πριν δύο χρόνια ένα μικρό θαύμα, και παράλληλα ένα μεγάλο deal εκατ. ευρώ. Εξαγοράστηκε από τον κορεατικό κολοσσό της Samsung, η οποία επέλεξε να δώσει «ελληνική φωνή» στα εκατ. των συσκευών της που πουλάει παγκοσμίως.

Η Innoetics αναπτύσσει τεχνολογίες Μετατροπής Κειμένου σε Ομιλία (Text-Τo-Speech, ΤTS) και ο Αιμίλιος θα αναφερθεί στην πορεία της εταιρείας από το Ερευνητικό Κέντρο Αθήνα, εκεί όπου όλα ξεκίνησαν το 2006, μέχρι την εξαγορά αλλά και το σήμερα της εταιρείας, που συνεχίζει δυναμικά την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας της και υπόσχεται να φέρει στην αγορά περισσότερες υπηρεσίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας.

Επίσης στην εκπομπή του Business Monitor, θα φιλοξενήσουμε ακόμη ένα παράδειγμα ελληνικού ταλέντου με διεθνή αναγνώριση, και από την υψηλή τεχνολογία θα σας μεταφέρουμε στη θάλασσα και στον Σταύρο Τσομπανίδη της Phee.

O Σταύρος αναγνωρίζεται από διεθνή μέσα ως ένας από τους πλέον φερέλπιδες νέους στο επιχειρείν και η Phee αξιοποιεί τα φύκια από τις ακτές για να τα μετατρέψει σε αξεσουάρ που ταξιδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακόμη, όπως κάθε Σάββατο, αναδεικνύουμε πολλά θέματα επιχειρηματικότητας και οικονομίας με τη συμμετοχή έγκυρων σχολιαστών και αναλυτών.