Live: Ακούστε την εκπομπή του Fortune “Business Monitor” στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6

Live: Ακούστε την εκπομπή του Fortune “Business Monitor” στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6
Kεντρικός καλεσμένος ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, Ιδρυτής και CEO της Skroutz.

H εκπομπή Business Monitor επιστρέφει αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00 στον «αέρα» του News 24/7 Radio στους 88,6, με τον Τάσο Ζάχο Editor in Chief του FortuneGreece.

Mια ώρα γεμάτη με τις ιστορίες των πρωταγωνιστών πίσω από τις επιχειρήσεις, σε ένα ραδιοφωνικό «hub» καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Ακούστε την εκπομπή LIVE ΕΔΩ

Στο στούντιο αυτό το Σάββατο, κεντρικός καλεσμένος o Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο οποίος μαζί με τον Βασίλη Δήμο και τον Γιώργο Αυγουστίδη ξεκίνησαν το 2005 την εταιρεία skroutz. Ένα project, που για όσους δεν γνωρίζουν, ξεκίνησε ως ένα hobby του Γιώργου Χατζηγεωργίου, παράλληλα με την τότε δουλειά του, χωρίς κεφάλαιο, μια και στο μυαλό του δεν ήταν ποτέ ότι θα εξελιχθεί σε επιχείρηση.

Σήμερα η skroutz συνεργάζεται με περισσότερα από 3.400 e-shops, τα οποία προβάλλουν στην πλατφόρμα πάνω από 12 εκ. προϊόντα. Απασχολεί πάνω από 250 άτομα και σε μηνιαία βάση έχει πάνω από 8,5 εκ. μοναδικούς χρήστες, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερες από 32 εκατομμύρια επισκέψεις.

Πρακτικά οτιδήποτε πωλείται online βρίσκεται και στο Skroutz. Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου θα είναι μαζί μας για να μιλήσει για αυτό το «φαινόμενο» στην ελληνική αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου και για τα νέα «στοιχήματα» της εταιρείας.

Επίσης στο Business Monitor δίνουμε ξανά «βήμα» στο ταλέντο και φιλοξενούμε τον Kωνσταντίνο Χρίστου, τον άνθρωπο πίσω από την επανάσταση των «mobile ads». Ίδρυσε την Avocarrot μαζί με τους Γιώργο Μακκούλη, Γιώργο Ηρακλείου και Παναγιώτη Παπαγεωργίου, «σειρές» από το στρατό και κατάφεραν να την πουλήσουν στη γερμανική Glispa έναντι 20 εκατ. δολαρίων, κρατώντας ως μετόχους τα περισσότερα από τα άτομα που δούλευαν τότε στην εταιρεία.

Τέλος στο στούντιο θα φιλοξενήσουμε και την Έφη Λαζαρίδου, η οποία θα μας μιλήσει για το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», μια πρωτοβουλία ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας των νέων στον αγροδιατροφικό τομέα σε συνεργασία του αμερικανικού πανεπιστημίου Rutgers, με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.