Live η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Live η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα
Former Greek Prime Minister and leader of leftist Syriza party Alexis Tsipras delivers a speech during a pre-election rally in the western suburb of Egaleo, in Athens, Greece, September 3, 2015. Tsipras's leftist Syriza party said on Thursday it remained confident of winning an outright victory in a Sept. 20 election despite an opinion poll that showed its main conservative rival edging ahead. REUTERS/Alkis Konstantinidis - RTX1QYXH

Ομιλία Τσίπρα για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία - «Δώσαμε ανάσα αξιοπρέπειας σε έναν πληγωμένο λαό» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Ένας χρόνος Αριστερά, ένας χρόνος μάχη. Προχωράμε». Σε αυτό το σύνθημα της αποψινής ανοικτής πολιτικής συγκέντρωσης που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπυκνώνεται το πολιτικό στίγμα της ομιλίας που απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση στο Τάε Κβο Ντο, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας.

Στην ανοικτή συγκέντρωση ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί στους πολιτικούς στόχους της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα, αλλά και στα γεγονότα που σημάδεψαν τις εξελίξεις στη χώρα από τον Ιανουάριο του 2015 έως σήμερα.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να θέσει τους στόχους και τα στοιχήματα της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα, στην κατεύθυνση της εντατικοποίησης της προσπάθειας για την οριστική έξοδο από την κρίση.

Δείτε live την ομιλία.