Live: O Σωτήρης Τσιόδρας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον κορωνοϊό

Live: O Σωτήρης Τσιόδρας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον κορωνοϊό
Ο επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας μιλάει σε συνέντευξη τύπου για την εξέλιξη της επιδημίας του κορονοϊού και για την επικείμενη αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας των πολιτών, στο υπουργείο Υγείας, Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/POOL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το πρόσωπο της Ελλάδας στην αντιμετωπίση της πανδημίας του κορωνοϊού, ο καθηγητή παθολογίας – λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Σωτήρης Τσιόδρας, συμμετέχει στον κύκλο διαδικτυακών συζητήσεων που εγκαινιάζει η ελληνική προεδρία στο πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπη.

Το «Συζητώντας με…» είναι μία καινοτομία της ελληνικής προεδρίας που εντάσσεται στις εναλλακτικές ψηφιακές δράσεις (e-chairmanship), προσφέροντας ένα θεσμικό βήμα διαλόγου, ανοιχτού στο ευρύ κοινό, με σημαντικές προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σκοπός αυτών των ψηφιακών συναντήσεων, είναι ο θεσμός του Συμβουλίου της Ευρώπης να έρθει πιο κοντά στην κοινωνία των πολιτών.