«Λουκέτο» σε όλα τα καταστήματα Presspoint του Ελ. Βενιζέλος

«Λουκέτο» σε όλα τα καταστήματα Presspoint του Ελ. Βενιζέλος

Oι χώροι θα παραχωρηθούν σε νέα μειοδότρια εταιρεία έπειτα από διαγωνισμό που προκήρυξε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Τα Presspoint του αεροδρομίου, τα οποία απασχολούν 70 εργαζόμενους, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), θα αποτελούν σύντομα παρελθόν καθώς οι χώροι θα παραχωρηθούν σε νέα μειοδότρια εταιρεία έπειτα από διαγωνισμό που προκήρυξε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΕΑ).

«Η αδιαφάνεια ζει και βασιλεύει στο Αεροδρόμιο. Κανείς δεν ξέρει πότε και με ποιο περιεχόμενο προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την ενοικίαση των χώρων του Αεροδρομίου σε εταιρεία Τύπου. Κανείς δε ξέρει τα κριτήρια επιλογής του νέου μειοδότη από την εταιρεία του ΔΑΑ. Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο νέος μειοδότης και εάν έχει ή όχι οιαδήποτε είδους σχέση ή διασύνδεση με την Presspoint ή με κάποιον εκ των μετόχων της» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΟΙΥΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέτοχοι στην Presspoint είναι τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, η Καθημερινή Α.Ε. και τα δύο πρακτορεία Τύπου, Ευρώπη και Άργος, ενώ διαθέτει πέντε σημεία πώλησης στον χώρο του αεροδρομίου και ένα στο σταθμό του μετρό και του Προαστιακού.